OVIH DATUMA NIKADA NE BI TREBALO DA KREĆETE U GRČKU! Postoji debeo razlog za to! (VIDEO)

Autor:

Putovanja

11.07.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se satnice tiče, ujutru od 7 do 10.30 je najgori trenutak da se nađete na granici, kao i popodne od 15 do 19 časova.

OVIH DATUMA NIKADA NE BI TREBALO DA KREĆETE U GRČKU! Postoji debeo razlog za to! (VIDEO)

Foto: printskrin

Sezona letnjih odmora je u toku, a Srbi masovno putuju u Grčku i pravo je pitanje kada je najbolje krenuti a kada je vratiti se iz ove države, odnosno kada su najmanje gužve.

 

@am_club_pomocnaputu

PREMIJUM REGION + GRČKA GRATIS 😎 Paket idealan za vozače koji voze po bližoj i daljoj okolini unutar Srbije i zemaljama regiona. Obezbedite se uz Premijum Region paket po ceni od 6490 RSD. 🌟 PREMIJUM REGION Paket 🌟 🛠️ 2 x Šlepanje (neograničena km) Vožnja kroz Srbiju bez brige o udaljenosti: nudimo vam dva šlepanja, bez obzira koliko daleko se uputite. 🚗 2 x Popravka na licu mesta Kada put postane izazov, tu smo odmah: dva puta obezbeđujemo brzu popravku, bez obzira gde ste zastali u Srbiji. 👨‍👩‍👧‍👦 2 x Prevoz 5 putnika Vaša vožnja ne ostavlja nikoga iza: dva puta garantujemo siguran prevoz za pet putnika. 🏨 2 x Hotelski smeštaj plaćen Neočekivani zastoj? Dva puta obezbeđujemo hotelski smeštaj - na naš račun u Srbiji. 🌍 1 x Šlep do kuće iz zemalja regiona Obezbeđeni ste jednim šlepanjem do kuće iz zemalja regiona. 💶 1 x Šlep u vrednosti od 300€ U zemljama regiona imate problem? Nudimo vam šlepanje u vrednosti do 300€. 🛠️ 1 x Popravka na licu mesta (region) Kvar u zemljama regiona? Obezbedili smo popravku odmah, na licu mesta. 🛠️ + 🏨 1 x Popravka + Smeštaj do 400€ na naš trošak Ako se desi problem u zemljama regiona, obezbeđujemo popravku i smeštaj do 400€ https://www.amcsrbija.rs/paketi/premijum-srbija/ Svi podaci u videu su preuzeti sa portala alo.rs Link: https://www.alo.rs/vesti/drustvo/923578/guzva-na-granicama-datumi-kada-ih-treba-izbegavati/vest

♬ Greek Dancing - Paraskevas Grekis

 

Na TikToku je osvanuo videu u kojem se tvrdi da u Grčku nikada ne bi trebalo ići određenih datuma.

Naime, kako je saopšteno, višegodišnje iskustvo naših turista koji putuju automobilom je pokazalo da su najveće gužve na granicama petkom i subotom kada se ulazi u ovu zemlju, odnosno nedeljom i ponedeljkom kada se izlazi.

Ubeležite i ove datume. Drugi, 15. i 28. avgust je što se Makedonije tiče najgori trenutak da krenete. U Grčkoj su pak kritični dani 14.15. i 16. avgust.

Što se satnice tiče, ujutru od 7 do 10.30 je najgori trenutak da se nađete na granici, kao i popodne od 15 do 19 časova. 

Podsećamo, u popularnoj grupi "Grčka info" jedna žena objavila je informaciju za sve one koji se vraćaju iz Grčke, da koriste granični prelaz "Medžitlija/Niki".

- Prošli smo za deset minuta. Ispred nas samo jedan auto. Milina... - napisala je članica grupe "Grčka info".

Mnogi su komentarisali da je ovo jedna od najboljih opcija za putnike iz Srbije koji planiraju da letuju u Grčkoj.

"Mi smo ušli za 5 minuta u Grčku, a pre toga na graničnom prelazu "Presevo" čekali 5 sati", "Dve godine vam ovo govorim, plus je Ohrid blizu", "Uvek bilo, samo Medžitlija", neki su od komentara.

Oni koji su putovali ovim putnim pravce, napominju da je jedna od prednosti ovog graničnog prelaza mogućnost da usput obiđu Ohrid i Bitolj u Severnoj Makedoniji, kao i mesto Edesa u Grčkoj.

U nadi da je ovo stvarno tačno sa prelazom "Medžitlija/Niki" taj prelaz zaista bi mogao da "spasi stvar" i dosta olakša našim turistima koji idu automobilima na letovanje da do odrednica stignu daleko lakše.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading