"SRCE ME BOLI ZBOG OVOG PSA": Ljubimac od 80 kilograma plače kao BEBA jer mu je vlasnik rekao OVO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična reakcija psa će vam slomiti srce.

"SRCE ME BOLI ZBOG OVOG PSA": Ljubimac od 80 kilograma plače kao BEBA jer mu je vlasnik rekao OVO (VIDEO)

Foto: TikTok/baby.and.bruce

Bernardinci Brus i Bejbi su postali prave zvezde na društvenim mrežama zahvaljujući svojim neodoljivim dogodovštinama koje njihov vlasnik redovno beleži i deli sa svetom. Nedavno je na svom TikTok profilu objavio video snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti, a u fokusu je bila Brusova reakcija na odbijanje vlasnika da ga izvede u šetnju.

Brusova dramatična reakcija

Kada je Brus čuo da se spominje šetnja, odjednom je postao jako uzbuđen i jedva je čekao da krene u šetnju sa svojim vlasnikom. Međutim, nažalost po Brusa, šetnja se nije dogodila, što je rezultiralo njegovom tužnom reakcijom. Nakon što je ostao sam u hodniku kuće, Brus je počeo da laje i tužno cvili, što je izazvalo simpatije kod mnogih gledalaca.

Reakcije javnosti

Video snimak Brusove reakcije brzo je postao viralan, privukavši pažnju više od šest miliona ljudi. Mnogi su se nasmejali Brusovoj dramatičnoj reakciji, dok su se drugi saosećali sa njim, ostavljajući komentare poput: "Molim te, izvedi ga u šetnju", "Jadan, srce me boli zbog njega". Ova emotivna reakcija javnosti svedoči o tome koliko su Brus i Bejbi osvojili simpatije mnogih ljubitelja životinja širom sveta, prenosi "Najzena".

Ovaj slučaj jasno pokazuje koliko ljubimci mogu da utiču na naša osećanja i kako njihove reakcije mogu da nas nasmeju, ali i da nas dirnu u srce. Brus i Bejbi su definitivno postali omiljeni kućni ljubimci na društvenim mrežama, a njihove avanture sigurno će i dalje oduševljavati mnoge ljude širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading