ČUVALA SAM SE ZA PRVU BRAČNU NOĆ I POGREŠILA SAM: Zbog traume koju je doživela odmah je pozvala sestru (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo želim da kažem da je čekanje braka za prvi odnos stvarno loša ideja, tvrdi Lejsi.

ČUVALA SAM SE ZA PRVU BRAČNU NOĆ I POGREŠILA SAM: Zbog traume koju je doživela odmah je pozvala sestru (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/laci_bean

Lejsi, mlada žena iz SAD-a, nedavno je iznela svoje iskustvo o odrastanju u "kulturi čistoće" i kako joj je to uticalo na se*sualni život. U svojoj iskrenoj objavi na TikToku, Lejsi je podelila kako je ta kultura uticala na njen brak i nju, iznoseći detalje koji su izazvali veliku pažnju i podršku među korisnicima društvenih mreža.

Lejsi je otkrila da je odrasla u 90-im godinama kada je "kultura čistoće" bila izuzetno popularna, što ju je dovelo do razmišljanja da se možda ne bi ni poljubila pre braka. Iako je imala se*sualna iskustva sa svojim dečkom, sačekala je sa odnosom sve do prve bračne noći. Međutim, kako je otkrila, ispostavilo se da je ta odluka imala negativne posledice na njen intiman život.

Jedan od ključnih momenata koji je Lejsi podelila jeste njen doživljaj prve bračne noći, opisavši je kao užasno. Nakon toga, na medenom mesecu je doživela fizičke probleme i brigu za svoje zdravlje zbog čega je odmah pozvala sestru kroz suze.

Foto: Printscreen/Tik Tok/laci_bean

Lejsi podelila svoje iskustvo o prvoj bračnoj noći


Dalje, Lejsi je istakla da je odrastala verujući da treba da stavi svoje sek*sualne potrebe i želje po strani i fokusira se isključivo na muža, što je dovelo do dugogodišnje borbe sa sopstvenim se*sualnim identitetom. Ova iskustva su je naučila da je potrebno vreme da se osvesti i postavi pitanje "a gde sam ja u ovom braku?".

Nakon objave, korisnici TikToka su brzo reagovali, pružajući podršku Lejsi i iznoseći svoja lična iskustva i stavove o pritiscima "kulture čistoće". Mnogi su istakli da je važno da svako donosi odluke o se*sualnosti na osnovu svojih ličnih uverenja, a ne pod uticajem spoljnih ideologija.

Lejsi je hrabro otvorila temu koja je i dalje tabu u mnogim društvima, pokazujući koliko je važno osvestiti posledice nametnutih intimnih normi i pritisaka. Njen iskreni i emotivni govor o "kulturi čistoće" je podstakao mnoge da razmisle o sopstvenim iskustvima i stavovima prema se*sualnosti, nudeći podršku i razumevanje za sve one koji prolaze kroz slične izazove.


Kroz svoju iskrenost, Lejsi je otvorila važan dijalog o intimnosti, pritiscima i očekivanjima koja se nameću, ističući koliko je važno osnažiti pojedince da donose odluke koje odražavaju njihove lične vrednosti i želje. Njena hrabrost je inspiracija za mnoge koji se suočavaju sa sličnim unutrašnjim borbama i dilemama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading