"AKO OVO ČITATE, ZNAČI DA SAM UMRLA": Oproštajno pismo učiteljice rastaviće vas na komade - BIO MI JE POTREBAN IZLAZ

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštajno pismo ove žene mnogima će naterati suze na oči.

"AKO OVO ČITATE, ZNAČI DA SAM UMRLA": Oproštajno pismo učiteljice rastaviće vas na komade - BIO MI JE POTREBAN IZLAZ

Foto: printscreen/X/Kate_Rackham

Kejt Rekam, poznata na društvenoj mreži X kao "Učiteljica sa rakom", ostavila je snažan utisak svojim oproštajnim pismom koje je podelila pre nego što je preminula od raka dojke u 45. godini. Ova hrabra žena je otvorila nalog na društvenoj mreži kako bi pronašla izlaz, ali je dobila mnogo više - osećala se ostvareno i manje usamljeno zahvaljujući podršci koju je dobila od ljudi širom sveta.

Emotivna podrška i viralna objava

Njeno oproštajno pismo, koje je objavljeno nakon njene smrti, brzo je postalo viralno, sa preko 30 miliona pregleda i 10.000 komentara. Kejt je svojim poslednjim rečima dirnula ljude širom sveta, ostavljajući snažnu emotivnu poruku koja je izazvala suze i duboku emotivnu reakciju kod mnogih. 

- Ako ovo čitate, to znači da sam umrla, ali ne plačite za mnom. Živela sam svoj život po svojim uslovima i onako kako sam želela. Otvorila sam nalog na društvenoj mreži X jer mi je bio potreban izlaz. Dobila sam mnogo više. Osećala sam se ostvareno i mnogo manje usamljeno - glasi poslednja poruka Kejt.


Poslednja želja i poruka supruga

Kejtina poslednja želja bila je da se na sahrani ne nosi žuto, boja koja je asocirala na bolničke dane i zavese u sobi. Njen suprug Mark je podelio tužnu vest o njenoj smrti, ističući da je Kejt preminula okružena najbližima. Takođe je istakao da je Kejt zamolila za donacije koje bi pomogle za budućnost njihovih ćerki Rubi i Nensi, umesto cveća na sahrani, prenosi "Kurir".

Foto: Facebook/Kate Rackham

Oproštajno pismo učiteljice Kejt


Borba i podizanje svesti o bolesti

Kejt je hrabro vodila borbu protiv raka, pokrećući fondaciju Fighting to be Heard kako bi podigla svest o ovoj teškoj bolesti. Iako nije imala faktore rizika, rak joj je dijagnostikovan u 39. godini. Njena hrabrost i posvećenost podizanju svesti o ovoj bolesti ostavila je dubok trag u srcima mnogih ljudi.

Poslednje trenutke provedene sa porodicom i prijateljima

U svojoj poslednjoj objavi, Kejt je istakla da se oseća blagosloveno što je kod kuće, okružena ljubavlju svoje porodice, prijatelja i supruga Marka. Njena hrabrost i snaga tokom poslednjih trenutaka života ostavile su snažan utisak na sve one koji su je poznavali ili su bili inspirisani njenom pričom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading