BRAČNI PAR OBJAVIO KONKURS - TRAŽE DEVOJKU ZA VEZU: Osim prljavih IGARA, živeće kao KRALJICE - evo šta im nude

Autor:

Lifestyle

26.01.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan bračni par objavio je konkurs gde traže devojku koja će zauzvrat živeti veoma lepo.

BRAČNI PAR OBJAVIO KONKURS - TRAŽE DEVOJKU ZA VEZU: Osim prljavih IGARA, živeće kao KRALJICE - evo šta im nude

Foto: Instagram/ candyshopmansion

Australijski milioner Travers Beinon objasnio je svojim pratiocima na Instagramu  šta je za njega sreća. Ključ iste je u pronalaženju "dobre žene" kako je rekao. On je poznat i po tome što se uvek dobro provede na žurkama i to na mnogo drugačiji način od većine, ako vas zanima šta radi - on se zapravo su svojoj vili zabavlja sa oko 30 žena.

Njegova druga polovina, Tejša, izgleda fantastično, pa je jednom prilikom podelio njenu fotografiju u crnom bikiniju i pokazao koliko je zgodna. Zanimljivo je što on ima devojke, ali i jednu ženu sa kojom je u braku i njoj ne smeta to što radi, već im se priključi.

- Nije me briga šta ljudi misle o meni. Treba živeti život po svojim pravilima. Moje devojke su takođe devojke moje žene - napisao je on.

Zanimljivo je što su ga mnogi podržali zbog ovog mišljenja, pa je objavu odmah lajkovalo oko 8000 ljudi, što je veliki broj. Takođe, on ima toliki uticaj da su i drugi muškarci oko njega počeli da primenjuju njegov "savet".

- Kada sam video tvoj način života, upoznao sam ženu i bivšu devojku - napisao je jedan, dok su ga drugi hvalili.

Inače, njegova žena Tejša objavila je na Instagramu da se devojke mogu prijaviti ako žele da budu sa njima, odnosno da budu u vezi.

Prijava glasi:

-  Ako postoji uzajamna povezanost/privlačnost, bićete pozvani na vikend, nedelju ili čak mesec (zavisno od toga živite li u Australiji ili u inostranstvu). Sva putovanja, letovi i transferi biće plaćeni. Ako je potrebna viza, to će biti o vašem trošku i nadoknadiće vam se kada stignete. Biti devojka gospodina ne znači samo da moraš biti privlačna da bi te smatrali devojkom, već moraš biti i zabavna, vesela, otvorena, spontana, avanturista i puna poštovanja prema svima. Bračni par promoviše snažno porodično jedinstvo u kući (drama nije dobrodošla ni u jednom trenutku) - piše.

Prirodno ćete se naviknuti na finije stvari u životu kao što su dizajnerska odeća, putovanja oko sveta, fini restorani i ekskluzivne privatne zabave. Par inače živi u kući sa 15 spavaćih soba i 19 kupatila, gde živi i njihovo četvoro dece. Vila vredi oko 140 miliona funti - navodi se u oglasu, a prenosi "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading