"OSEĆALA SAM SE KAO DA NOSIM ĐAVOLA, TERAO ME DA GA ZOVEM TATICE": Ispovest Plejboj zečice (19) koja je ostala trudna sa 83 godine starijim muškarcem

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatrudnela je kada je imala 19, a on 83 godine - zbog čega se gadila sama sebi!

"OSEĆALA SAM SE KAO DA NOSIM ĐAVOLA, TERAO ME DA GA ZOVEM TATICE": Ispovest Plejboj zečice (19) koja je ostala trudna sa 83 godine starijim muškarcem

Foto: Profimedia

Bivša Plajboj zečica otkrila je da je potajno pobacila dete Hju Hefnera kada je imala samo 19 godina. Reč je o Karisi Šenon koja je pozvana da živi u "ozloglašenoj vili" sa sestrom bliznakinjom. Ona je saznala da je trudna kada je obavila analizu krvi pre nego što je otišla na operaciju povećanja grudi, koju je on trebalo da plati 2009. godine.

- Nisam imala seksualni odnos ni s kim drugim pa je to moglo biti samo njegovo dete. Samo sam želela da ga se rešim što je pre moguće - rekla je za "Sandej Miror" i dodala:

- Bila sam zgrožena svojim telom i osećala sam se kao da je vanzemaljac u mom stomaku. Bilo je kao da je đavo u meni. Nisam želela da iko zna da nosim dete starca od 83 godine - nastavila je ona.

I tako on nikada nije saznao da je pobacila njegovo dete.

Foto: Profimedia

Devojka kojoj je Hju Hefner napravio dete

- Pronašla sam kliniku u LA - u. Naterala sam njegovo obezbeđenje da nas ostavi u tržnom centru, pretvarajući se da idemo u kupovinu, a zatim sam nazvala prijateljicu da nas pokupi. Uspeli smo to zadržati u tajnosti -  prenosi "Miror".

Ona se prisetila kako je to izgledalo, a prva pomisao je bila i to da su morale da ga zovu "tatica".

- On se ponašao kao da te poseduje. Ako bismo prekršili njegova pravila, šest čuvara bi nas odvuklo u našu sobu i ne bi nam dopustili da izađemo. On je to nazvao "HMF hapšenje", prema svojim inicijalima. Lovio je ranjive mlade devojke poput nas. Ponudio bi vam svet, a zatim bi vas držao zarobljene u svojoj kući, koja je bila poput zlatnog zatvora - nastavila je.

Foto: YouTube/Printscreen

Hju Hefner sa Plejboj zečicama

- Kada smo napunile 18 godina i bile smo tako naivne. Sećam se da je bio jako šarmantan i fin. Nosio je svilenu pidžamu i papuče koje uvek nosi uz svoj crveni ogrtač. Bio je poput kralja u dvorcu – tako moćan. Rekao je: "Hej, hoćeš li da sedneš pored mene?" Mogle smo da vidimo kako su druge odmah postale ljubomorne - prisetila se.

Hju Hefner ih je odveo u klub sa 19 godina i dao im alkohol:

- Kupio nam je alkohol iako je starosna granica u SAD - u 21 godina - nastavila je.

Blizanakinje, koje danas imaju 32 godine, bile su namamljene da spavaju sa njim za svoj 19. rođendan, te su posle toga bile gurnute u nezaštićeni grupni seks i polivane alkoholom, kako su istakle. Navele su da su zbog odnosa sa njim imale PTSP (posttraumatski stresni poremećaj), depresiju i potrebu za savetovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pegi

22.02.2023 19:08

Odvratna, ljigava starkelja