IMALA JE ODNOSE 365 DANA ZAREDOM: Žena otkrila kakvu promenu je doživela - sve je bilo vidljivo!

Autor:

Lifestyle

16.01.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada se oni sastanci u sobi zanemare kako bismo stigli da obavimo druge obaveze.

IMALA JE ODNOSE 365 DANA ZAREDOM: Žena otkrila kakvu promenu je doživela - sve je bilo vidljivo!

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Američka autorka Britani Gibons odlučila je da će svake večeri imati seks sa svojim suprugom i da - to je uradila, počela je priču ona za "Gud haus kiping". Nakon trećeg deteta nije volela kada je gola, odnosno nije joj bilo prijatno. Prve promene odmah su bile vidljive, a to je između ostalog i veće samopouzdanje, ali to nije sve. 

- Držala sam ugašena svetla tokom seksa, sakrila stomak i grudi i čekala sam da moj muž izađe iz spavaće sobe pre nego što odjurim od tuša do ormara da se obučem - napisala je. Ubrzo ju je počelo brinuti što njen suprug više ni ne zna kako izgleda gola.

Zato je razgovarala sa prijateljicom i odlučila da imaju intimne odnose svaki dan kako bi suočila sa svojim telom. Njen suprug je pristao na to i tako su i uradili. Svaki dan su imali odnos osim kada je jedno od njih na putu. Bilo je dana kada joj je bilo baš teško, jer je bila preumorna i nije želela da je iko dodiruje.

Foto: Izvor: Unsplash/ Becca Tapert

Muškarac i žena zagrljeni

Ubrzo je rekla da se njihova intimnost počela da se pokazuje izvan spavaće sobe.

- Bili smo romantičniji jedno prema drugom, dodirivali smo ruke dok smo prolazili, ljubili se duže pre posla, a ne samo hladno kao pre. Naš je odnos bio jači i bolji kada je naša intimnost cvetala - objasnila je.

Ali, ono što je najviše iznenadilo bilo je kako se osećala. Do kraja godine bila je srećna što je hodala uokolo gola - više nije trčala od tuša do spavaće sobe.

- Redovan odnos sa mužem ne čini moj brak otpornim na razvod ili imunim na prevaru, ali mi pomaže da imam samopouzdanja, da preživim ako se to dogodi - rekla je, a prenosi "Voyager".

Doktorka Gabi napominje da možda nije praktično za svakoga da ima odnose svaki dan - ali predlaže da to pokušate barem mesec dana i vidite koje su prednosti.

- Udaljeni parovi osećaju se podmlađeno, srećnije, privrženije, manje pod stresom i vide život kao "mi", a ne samo kao "ja" - objasnila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading