AKO OVO JEDETE PRE INTIMNIH ODNOSA, TO UBIJA ŽELJU: Evo zbog čega se krevet ne drma i šta morate da izbegavate

Autor:

Lifestyle

23.01.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da neke namirnice mogu povećati želju u “krevetu”.

AKO OVO JEDETE PRE INTIMNIH ODNOSA, TO UBIJA ŽELJU: Evo zbog čega se krevet ne drma i šta morate da izbegavate

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Nema potrebe za uzimanjem čajeva ili nekih “lekova”, jer mnogi veruju da postoje namirnice koje prirodno pojjačavaju želju za intimnim odnosima. Isto tako, postoji i druga strana, odnosno hrana koja sputava želju za seksom. Zbog neke se osećate tromo i loše, a druga direktno utiče na smanjenje želje za intimnim odnosima.

Soja

To je biljka iz porodice mahunarki, veoma je hranjiva ima minerale, vitamine, proteine i druga bitna svojstva. Smatra se da ona utiče na gubitak želje za seksom.

Alkohol

Alkoholna pića odlično utiču na samopozdanje, mislite u trenutku da možete da poletite, ali mnogo loše deluju na seksualni život. Neke studije pokazale su da alkohol negativno utiče na održavanje erekcije kod muškaraca. Takođe, veća količina alkohola drži vas u polu svesnom stanju, zbog čega manje osećate nečiji dodir i samim tim teže je da dođete do vrhunca.

Foto: Tanjug/AP

Čaše sa vinom - žena sipa u čaše piće

Žvake

Mnogima je pre intimnog odnosa bitno kakav je zadah. Ipak, sa partnerom se ljubite, grlite i poprilično ste intimni stoga ne želite da se oseti neprijatan zadah iz usta, zbog čega posežete za žvakom. Ipak, mentol koji se nalazi u žvakama smanjuje nivo testosterona koji je bitan za libido kod muškaraca. Ako želite lep zadah usredsredite se na druge načine čišćanja zuba, na primer redovno perite jezik, ili pijte dovoljno vode, prenosi “Mondo”.

Pomfrit

Sigurno jedna od omiljene brze i nezdrave hrane je pomfrit. On stvarno utiče negativno na zdravlje, kako zbog sastava koje nikako nije dobro, tako u zbog delovanja na seksualni život, koje takođe nije pozitivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading