TERAO ME DA TEPAM PENISU OVIM REČIMA - TO JE UBICA RASPOLOŽENJA: Jedna sitnica im upropastila brak!

Autor:

Lifestyle

24.01.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terao je da njegov penis zove ovim imenom i to im je uništilo intimne odnose.

TERAO ME DA TEPAM PENISU OVIM REČIMA - TO JE UBICA RASPOLOŽENJA: Jedna sitnica im upropastila brak!

Foto: Shuttestock

Održavanje strasti nakon venčanja, možda može biti tešak zadatak. Često je potrebno uneti malo pikantnosti, pogotovo ako ste onaj par koji je do sada sve isprobao.  Neki biraju igračke za seks, ali ovaj muškarac posegnuo je za nečim totalno drugačijim. Jedan muškarac bio je izričit u želji da žena naziva njegov penis određenim imenom, i to je kasnije uticalo na njihov seksualni život i to na negativan način. Možda je samo hteo da spasi svoj brak, ali uradio je kontra stvar.

Jedna žena anonimno se ispovedila, da je muškarac tražio da tepa njegovom penisu, zbog čega im je seksualni život sada zakopan i to baš duboko. Ona je istakla da je to baš prava ubica raspoloženja. Iako postoji mnogo možda i slatkih naziva, ovaj izbor se pokazao baš lošim.

Foto: Pixabay/ Stas_F

Muškarac zavodi ženu

- Moj muž insistira na tome da penis zovem "voljeni" i to je potpuno ubilo naš seksualni život - rekla je ona u ispovesti na Tviteru.

Mnogi su je posavetovali da bi o tome trebalo da priča sa suprugom kako bi zajedno rešili problem. Neki su se našalili pa su pitali kako želi da se zove, jer će sigurno biti nekih lepih i zanimljivih predloga koje može da "koristi". Takođe, drugi su istakli da ovakva situacija nije tako retka, te da mnogi posežu za ovakvim načinima kako bi "probudili seksualni život".

Šta vi mislite o ovome?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading