KO SE PLAŠI BOLESTI, A KO NE PODNOSI SAMOĆU? Ovo su najveći strahovi svih znakova horoskopa

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

11.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obično govorimo o pozitivnim stranama horoskopskih znakova, pa je zato zanimljivo pogledati i čega se predstavnici Zodijaka najviše plaše.

KO SE PLAŠI BOLESTI, A KO NE PODNOSI SAMOĆU? Ovo su najveći strahovi svih znakova horoskopa

Foto: Artur Cupak / imageBROKER / Profimedia

Jedni su prestravljeni od javnog skandala, dok druge brine finansijska nestabilnost.

Svaki znak ima svoj veliki strah:

Ovan: Strah od izolacije

Iako deluju hrabro, Ovnovi kriju dubok strah od samoće, izolacije i bolesti. Ovaj unutrašnji strah je u suprotnosti sa njihovom hrabrom i avanturističkom prirodom, jer teže da izbegnu misao o usamljenosti i nesposobnosti da se oslone na nekoga.

Bik: Strah od finansijske nestabilnosti

Strah od suočavanja sa finansijskim problemima i potreba da brzo reše taj problem, uz rizikovanje gubitka imovine ili voljenih, duboko brine Bikove. Oni radije štite svoje interese kroz prividno miran i pomirljiv pristup, vešto prikrivajući svoje strahove.

Blizanci: Strah od samoće

Iako se Blizanci obično hrabro suočavaju se sa izazovima, perspektiva usamljenosti i samorefleksije izaziva pravu paniku u njima, ističući njihovu averziju prema tome da budu sami sa svojim mislima.

Rak: Strah od neizvesnosti

Raka muče konstantne brige, bilo da je reč o promenljivom vremenu ili uznemirujućim vestima. Njihove brige se protežu dalje od strepnje zbog nepredvidivih raspoloženja njihovih nadređenih, obuhvatajući strahove od magije, nepoznatog i posledica depresije na njihovu psihu.

Foto: shutterstock

Ko se plaši javnog poniženja?

Lav: Strah od javnog poniženja

Strah Lava prevazilazi gubitak statusa, fokusirajući se na izbegavanje percepcije slabosti ili izdaje od strane prijatelja. Perspektiva javnog ismevanja, bez obzira na njen značaj, uznemirava ih, terajući ih da diskretno štite svoj plemeniti imidž.

Devica: Strah od gubitka kontrole

Brige Device leže ne toliko u bolestima koliko u tuđim percepcijama njihovih zdravstveno svesnih navika. Njihov pravi strah se vrti oko gubitka kontrole nad sobom i svojim voljenima, odgovornosti koju savesno obavljaju.

Vaga: Strah od skandala

Večita budnost Vage proizilazi iz straha da neće biti dovoljno voljena ili primećena, uz duboku averziju prema skandalima ili javnom ismevanju. Kriju unutrašnji strah od bolesti, negirajući svoju sklonost ka hipohondriji čak i pred sobom.

Škorpija: Strah od izdaje

Škorpijin strah obuhvata starenje, opadanje privlačnosti, potencijalnu neveru, kao i strah od zavisnosti i nametnutih ograničenja, prisiljavajući ih da podnose ličnu torturu radije nego da opterećuju druge.

Foto: shutterstock

Veliki strahovi znakova Zodijaka

Strelac: Strah od prevare

Strelac se plaši prevare, intrige i poremećaja u svom životu, posebno u svojim profesionalnim nastojanjima, zamračujući njihovu spoljašnju hrabrost sa duboko ukorenjenim osećajem opreza i sumnji.

Jarac: Strah od gubitka prestiža

Strah od narušavanja svog ugleda, bez obzira na cenu, dominira Jarčevim brigama. Njihova duboka briga se proteže na dobrobit njihovog partnera, često prevazilazeći njihovu sopstvenu izdržljivost radi voljenikovog zdravlja.

Vodolija: Strah od profesionalnog pada

Vodolija se plaši poniženja, gubitka porodičnog poštovanja i srozavanja društvenog položaja, ističući svoju jedinstvenu prirodu i nesklonost da se upoređuje ili umanjuje na bilo koji način.

Ribe: Strah od gubitka autoriteta

Intenzivna briga Riba se vrti oko gubitka autoriteta, posebno u njihovoj profesionalnoj sferi, zamračujući brige o dinamici porodice. Njihov strah da će biti nadmašeni ili zasenjeni u ključnim trenucima teško opterećuje njihov um.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading