HOROSKOP ZA UTORAK 18. JUN! Blizanci - imaćete vanredne troškove i nepredvidivu situaciju, Škorpije - gubite poverenje u partnera!

Autor:

Lifestyle

18.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 18. JUN! Blizanci - imaćete vanredne troškove i nepredvidivu situaciju, Škorpije - gubite poverenje u partnera!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas će komunikacija s kolegama i nadređenima predstavljati pravi izazov za vas. Moraćete da pokažete strpljenje. Bikovi, imaćete manji problem sa zaostalim uplatama. Obim posla vam se smanjio, ali je to samo trenutno. Blizanci, imaćete vanredne troškove i nepredvidivu situaciju što se tiče novca. Razmišljate o prelasku na novo radno mesto. Rakovi, poteškoće koje vam pravi jedan saradnik mogu doprineti vašoj odluci da se verbalno obračunate i ispravite nepravdu. Lavovi, od ključnog je značaja da ne donosite krupne odluke nego da se više oslonite na mišljenja celog tima. Device, atmosfera na poslu je odlična, te sve zadatke odrađujete bez većih problema.

Vage, delikatna situacija na poslu jer ste s jednim kolegom imali kratku strasnu avanturu. Škorpije, gubite poverenje u partnera. Predajete se sto posto, te toliko tražite i od druge strane. Strelci, sve vreme mislite na osobu iz prošlosti i upravo može doći do obnavljanja kontakta. Jarci, obnavljanje kontakta s bivšom ljubavi budi u vama pomešana osećanja i nedoumicu. Vodolije, provodite predivne trenutke s partnerom, pune strasti. Čini vam se kao da ste na početku veze. Ribe, ljubavna avantura s osobom s kojom ste ranije bili više u prijateljskom odnosu.

Što se zdravlja tiče, Vage će mučiti nesanica, Ribama je potreban odmor...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading