VELIKI LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP: Jun i jul će prštati od strasti, a od 4. avgusta počinju velike promene

Autor:

Lifestyle

03.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnim horoskopom dominira Jupiter u Blizancima, koji će tokom leta doneti mnogo radosti svim znakovima horoskopa.

VELIKI LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP: Jun i jul će prštati od strasti, a od 4. avgusta počinju velike promene

Foto: Shutterstock

Važan događaj odvija se na nebu između 4. i 28. avgusta retrogradni Merkur u Devici i Lavu, koji će doneti mnogo promena.

Ovan

Ovnovima će leto doneti strastvene trenutke i cvetanje ljubavnog polja. Važno je da održavaju otvorenu komunikaciju sa partnerom, dok će slobodni imati prilike za spontane susrete i romantične avanture.

Bik

Za Bikove će komunikacija imati ključnu ulogu u jačanju veze, a period je povoljan i za korake koji unapređuju emotivni odnos. Slobodni Bikovi će imati priliku za nekoliko romantičnih avantura tokom leta.

Foto: Shutterstock

Šta leto donosi?

Blizanci

Blizanci će tokom leta imati povoljan period za lični razvoj i izražavanje kreativnosti, kao i za stvaranje novih veza preko svog životnog partnera. Za one koji nisu u vezi, predstoje upoznavanja novih ljudi, možda i tokom putovanja.

Rak

Rakovima će leto biti posvećeno porodičnim odnosima i domu, te će im biti važno da se povežu sa partnerom i provedu kvalitetno vreme sa voljenima. Slobodni Rakovi će imati prilike za izlaske i upoznavanje zanimljivih ljudi.

Lav

Lavovi će svojom harizmom privlačiti ljude oko sebe, a period je povoljan za strastvenu vezu. Međutim, postoji i teži period tokom retrogradnog Merkura kada se mogu javiti nesuglasice, pa je važno biti otvoren za nove mogućnosti.

Devica

Device očekuju otkrića o svom partneru i mogućnost ponovnog zaljubljivanja tokom leta. Za slobodne Device, leto će doneti upoznavanje novih ljudi, ali se savetuje oprez pri odabiru potencijalnog partnera.

Foto: shutterstock

Promene počinju od 4. avgusta

 

Vaga

Vage će imati priliku da pronađu svoju ravnotežu u međuljudskim odnosima i stvore dublje veze, dok će se velike promene u odnosu sa partnerom dešavati u julu. Slobodne Vage treba da budu sigurne u ono što žele od partnera.

Škorpija

Za Škorpije su zvezde naklonjene u ljubavnom sektoru, te će doživeti nezaboravne trenutke u vezi. Rasprave u julu 2024. mogu biti odlučujuće za budućnost. Slobodne Škorpije imaju dobre šanse za upoznavanje nove ljubavi.

Strelac

Strelci će biti energični i željni avanture tokom leta, a period je povoljan za jačanje veze kroz zajedničko putovanje. Slobodni Strelci će doživeti strastvene avanture i možda upoznati osobu sa kojom su bili bliski u prošlosti.

Jarac

Jarčevi će se fokusirati na karijeru i profesionalne ciljeve, ali bi trebalo da vode računa o vremenu koje provode sa voljenima. Teške rasprave su moguće, posebno tokom retrogradnog Merkura, a slobodni Jarčevi mogu upoznati osobu koja ih impresionira.

Vodolija

Vodolije će se osećati inspirisano da istraže nove načine emocionalnog povezivanja sa partnerom, dok će slobodne Vodolije imati priliku za upoznavanje potencijalnog partnera i rešavanje problema iz prošlosti.

Ribe

Ribe očekuje stabilan period tokom leta, sa fokusom na istraživanju unutrašnjeg sveta i mogućnosti za prelazak na viši nivo u vezi. Slobodne Ribe neće imati velikih promena, ali će im to odgovarati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading