UBIJTE DOSADU U KREVETU: Pet pravila koja će rasplamsati strasti u vezi!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

04.06.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako veza ili brak napreduju, želja za intimnim odnosima s partnerom se obično smanjuje.

UBIJTE DOSADU U KREVETU: Pet pravila koja će rasplamsati strasti u vezi!

Foto: shutterstock

Ipak, postoje jednostavni načini da održite strast i povezanost sa voljenom osobom.

Pravila za kvalitetne intimne odnose:

Veče samo za vas dvoje

Odvojite barem jedno veče nedeljno samo za vas dvoje. Na trenutak zaboravite na probleme i brige - danas postojite samo vi i vaš partner. Podelite svoja osećanja, želje i fantazije s njom. Bez prigovora i kritika - danas su dozvoljena samo ljubavna priznanja i komplimenti.

Promena lokacije

Iako svi volimo svoj dom, on može podsećati na svakodnevne brige i stres. Promenite lokaciju - hotelska soba, motel ili drugo mesto mogu značajno uticati na raspoloženje i osvežiti vašu vezu. Večera u ugodnom kafiću, čaša vina, sveće, omiljena jela - sve to može stvoriti pravu atmosferu i pomoći vam da se opustite i uživate u zajedničkim trenucima.

Foto: Shutterstock

Promenite lokaciju i začinite ljubavni život

Održavanje privlačnosti

Najgore što možete učiniti za svoju vezu je da se previše opustite i zanemarite sebe. Setite se prvog sastanka kada ste se satima pripremali. Iako živite zajedno, obucite se privlačno i zavodljivo, pokažite partneru da vam je još uvek važan. Jedno veče neka bude samo za vas dvoje, bez žurbe, uživajte jedno u drugom.

Iskazivanje strasti i intimnosti

Mnogi parovi nemaju često priliku da budu sami, da glasno ispoljavaju strast, da nose erotske kostime ili igraju igrice. To je neophodno za ispunjen intimni život. Za takve prilike, možete iznajmiti sobu ili hotel i provesti vreme u potpunom miru sa vašim partnerom, opuštajući se do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading