"NORMALNO JE DA POSLE OSAM GODINA NE MOŽE DA SE SETI TAČNE SATNICE" Oglasio se jedan od četiri branilaca Zorana Marjanovića (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

06.06.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je bio nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću kome se stavlja na teret ubistvo supruge Jelene.

"NORMALNO JE DA POSLE OSAM GODINA NE MOŽE DA SE SETI TAČNE SATNICE" Oglasio se jedan od četiri branilaca Zorana Marjanovića (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, ST/N. PANČIĆ

Na današnjem ponovljenom suđenju Zoranu Marjanoviću zbog sumnje za ubistvo supruge Jelene u Palati pravde, svedočio je njegov rođeni brat Miloš, dok je sin Uroš ostao pri tome da ne svedoči kao član porodice.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Zoran Marjanović sa sinom i bratom na današnjem suđenju

 

Veljko Delibašič, jedan od četvorice branilaca Zorana Marjanovića je dao izjave za medije nakon suđenja.

Sasvim prirodno je da posle osam godina ne može da se seti tačne satnice, naravno on ostaje pri ranijim iskazima kada je te satnice prilično precizno odredio. Svakako te satnice se lako utvrđuju na osnovu telefonskog veštačenja, ali postoje i bezbednosne kamere koje su snimile kompletno kretanje tako da je to lako utvrditi i u tom kontekstu to nije nedostatak u njegovom svedočenju. Ono što je najvažnije, on je ponovio sve ono što i ranije rekao, a to svakako ide u prilog tome da Zoran Marjanović nije izvršio delo koje mu se stavlja na teret - rekao je advokat Veljko Delibašić.

Podsetimo, prema optužnici Zoran i njegova supruga Jelena su na dan njenog ubistva sa tada  trogodišnjom ćerkom  otišli su na nasip jer je Jelena želela da trči. Zoran je kako navode ostao sa ćerkom ali su joj ubrzo krenuli u susret. On je iskoristio poverenje supruge, namamio je da siđe sa nasipa a potom je ubio udarcima u glavu u kanalu, dok je njihova ćerka ostala na nasipu i nije videla stravični dogadjaj.

Jelena je karijeru započela sa 13 godina, a javnosti je postala poznata kada je izdala album za Grand produkciju. Zbog posebne emocije i boje glasa mnogi su smatrali da će postati naslednica Svetlane Cece Ražnatović. Mnogobrojnim ličnostima sa estrade je bila prijatelj i omiljena koleginica, a najbliži saradnik bio je upravo njen suprug Zoran koji je i optužen za ubistvo. 

Zoran Marjanović je radio i za druge pevače, a jedan od najvećih hitova koje je pisao je pesma "Zlatnik" od Tanje Savić. Nakon Jelenine smrti prestao je da se bavi muzikom a njegov muzički studio je zatvorio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading