"POGINULA JE DEVOJKA KOJA JE TEK NAPUNILA 18 GODINA": Očevici stravične saobraćajne nesreće opisali kako je izgledao udes kod Banjskog polja!

Autor:

Hronika

03.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od putnica iz autobusa opisala je trenutak kada je došlo do sudara

"POGINULA JE DEVOJKA KOJA JE TEK NAPUNILA 18 GODINA": Očevici stravične saobraćajne nesreće opisali kako je izgledao udes kod Banjskog polja!

Foto: Ivan Mitrović (bor030.net)

Hronika

Juče se kod skretanja za Banjsko polje dogodila tragična saobraćajna nesreća, u kojoj je poginula 18-godišnja Lana Z. Nesreća se dogodila oko 17 časova, kada se automobilom "mercedes" u kom je bilo još četiri maloletnika sudarila sa autobusom prevoznika "Bor travel". Prizori udesa su bili stravični, a jedna od putnica iz autobusa opisala je trenutak sudara, ističući zahvalnost čoveku koji je spasao povređene.

Opis trenutka sudara

Jedna od putnica iz autobusa opisala je trenutak kada je došlo do sudara, ističući da je jedina odletela u tom trenutku i da je od udarca sva ugruvana. Takođe je pohvalila čoveka koji im je pomogao, ističući da su svi povređeni iz automobila spaseni zahvaljujući njegovoj brzoj reakciji.

- Išla sam autobusom za Banju kada je automobil udario u autobus u kom sam bila. Ja sam jedina odletela u tom trenutku, a od udarca sam sva ugruvana - kaže ova žena i dodaje da su svi povređeni iz automobila kojim je upravljala stradala tinejdžerka spaseni zahvaljujući čoveku koji im je pomogao.

Teške povrede i tragičan ishod

Borba za život Lane Z. trajala je četiri sata, ali, nažalost, podlegla je povredama u Opštoj bolnici u Boru. Meštani su izrazili veliku tugu zbog ovog tragičnog gubitka, ističući da je Lana tek nedavno napunila 18 godina i da je tek trebala da oseti život.

- Poginula je devojka koja je tek nedavno napunila 18 godina, ona je tek trebala da oseti život, a isto to važi i za ostale povređene jer su još četiri mlada života ugrožena. Iskreno saučešće porodici, velika tuga - rekao je jedan od meštana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading