UZNEMIRUJUĆE! OSVANUO SNIMAK TRENUTKA PADA RINGIŠPILA: Povređeno čak 13 dece! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.05.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jezivog incidenta uhapšene su dve osobe

UZNEMIRUJUĆE! OSVANUO SNIMAK TRENUTKA PADA RINGIŠPILA: Povređeno čak 13 dece! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ProkupljePress

Danas oko 13.30 sati na vašaru u Kuršumliji došlo je do tragičnog incidenta kada se srušio ringišpil, povredivši 13 osoba među kojima je i jedna devojčica (13) koja je životno ugrožena.

Ministar Ivica Dačić je izjavio da su Jovan Nedeljković, zakupac placa, i Zoran Ljubomirović, vlasnik ringišpila, uhapšeni i zadržani zbog osnovane sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti.

Najteže povređeno dete dovezeno u UC UKC Niš

Nakon incidenta u Kuršumliji, u pratnji lekara HMP iz Prokuplja, u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, dovezeno je najteže povređeno dete (12), koje se sada nalazi u komi. Ovo je samo jedan od tužnih primera posledica ovog tragičnog događaja.

Vašar u Kuršumliji, tradicionalna manifestacija koja okuplja veliki broj posetilaca iz okolnih mesta, ostao je zatečen ovim događajem. Organizatori su odmah reagovali i pokušali da pruže pomoć povređenima, dok su nadležne službe preuzele istragu i preduzele mere kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do rušenja ringišpila.

Da podsetimo, jeziva scena kakva se viđa u filmovima strave i užasa, dogodila se danas u 13.20 časova u Kuršumliji, kada je, iz za sada nepoznatog razloga, došlo do rušenja konstrukcije ringišpila.

U tom trenutku, na ringišpilu se nalazilo 13 mladih lica, od čega najmlađe dete ima samo 9 godina, a najstarije 22.

Najmanje deset lica zadobilo je povrede od kojih je minimum jedno zadobilo teške telesne povrede. Svi povređeni su vozilima policije i Doma zdravlja u Kuršumliji prevezena do prostorija službe Hitne pomoći gde im se ukazuje pomoć.

Kako je Republika prva pisala, vlasnik ringišpila je priveden u policijsku stanicu, a potom je i uhapšen.

Podsetimo, ringišpil u kuršumlijskom naselju Pantići, na kojem su bila deca i mladi ljudi,  pukao je na pola.

Prema svedočenju građana Kuršumlije koji su se u momentu kada se obrušio ringišpil nalazili tu, sve se desilo u sekundi.

- Čuo se ogroman prasak. Onda se gornji deo ringišpila odvalio, ona šipka što ga drži i samo je sa sve korpama i decom pao. Bilo je strašno - kaže svedok onoga što se događalo i dodaje:

Samo sam čuo jauke, lupu, lomljavinu. Bilo je, ne znam koju reč da upotrebim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
joe

09.05.2024 17:25

u 13:30 ,13oro povređeno, među njima devojčica od 13 godina.