MILJANA KECMANOVIĆ STIGLA PRVA U PALATU PRAVDE! Juče se modirala, danas u CRNINI: Neko je posavetovao da promeni imidž? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se nastavlja suđenje roditeljima maloletnog Koste Kecmanovića koji je 3. marta 2023. počinio masakr u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru.

MILJANA KECMANOVIĆ STIGLA PRVA U PALATU PRAVDE! Juče se modirala, danas u CRNINI: Neko je posavetovao da promeni imidž? (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović stigla je prva u Palatu pravde, sa advokatima Borovićima, gde se danas nastavlja suđenje. 

Ona je stigla u crnoj kombinaciji. 

Foto: Republika.rs

Miljana Kecmanović stigla u crnoj kombinaciji u Palatu pravde

Iako je suđenje Kecmanovićima zatvoreno za javnost, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da ne ispituje roditelje ubijene dece kao oštećene strane, te je samim tim njima ponovo omogućeno da budu prisutni tokom iznošenja odbrane optuženih.

Otac dečaka ubice, Vladimir Kecmanović, podsetimo, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući. Dečak K.K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Kako je Republika pisala juče, roditelji ubijene dece tužnim pogledima, očajni, gledali su u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave u štiklama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (9)

Loading
Kosta

01.03.2024 13:53

Koliko je samo ta zena ruzna

Odgovori 19 6
Jovan

01.03.2024 15:24

@Kosta - Lepota dolazi iznutra. Ovoj nema sta da dodje. Pokvarena do srzi.

Odgovori 20 9
Ina

01.03.2024 16:36

Razumem da na sudjenje ne može doći u spavaćici ali da ima i trunku empatije, odgovornosti, ljudskosti i poštovanja prema roditeljima i ubijenoj deci- dolazila bi skromnije obučena i bez osmehivanja...To nam sve govori o kakvoj personi se radi.Kako može uzdignute glave da hoda, pored nesrećnih roditelja ?? Meni je to prestrašno.

Odgovori 32 7
Ime

01.03.2024 17:27

Pogledajte na internetu majke svih do sada ubica, kako izgledaju na sudjenju. Dakle majka od K.K. je "pobedila" sto se tice bezobzirnosti, bahatosti i odevanja za rocista.

Odgovori 26 7