SOFIJU JE KOSTA IZREŠETAO SA SEDAM METAKA: Slobodan Negić sledio krv iskazom o ćerkinoj pogibiji!

Autor:

Hronika

22.02.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubijene devojčice Sofije Negić je danas šokirao prisutne izjavom na suđenju.

SOFIJU JE KOSTA IZREŠETAO SA SEDAM METAKA: Slobodan Negić sledio krv iskazom o ćerkinoj pogibiji!

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

Slobodan Negić otac ubijene devojčice Sofije Negić danas je stojeći danas pred govornicom u najvećoj sudnici Višeg suda u Beogradu držao pažnju svih prisutnih dok je govorio o patnji i najvećem gubitk svoje jedinice u masakru Koste Kecmanovića.

- Moja Sofija i ja smo imali jaku vezu još od kada je bila tačkica u stomaku. Zvali smo je Graška. Mi smo bili tata Graška i mama Graška. Kasnije sam ja bio Sofijin Tata sa velikim T. Na to sam ponosan jer mi je objasnila da se to ime zaslužuje. Kada sam se operisao usled teške bolesti kičme, a imao sam tri operacije, ona je bila moja pomoć i rekla mi je: " Uspećeš, ti si moj heroj". I danas sam motivisan tom rečenicom - rekao je Slobodan izmedju ostalog .

Govorio je kako je uz Sofiju ispravljao svoje greške i trudio se da bude bolji čovek, čemu je težio i nju da nauči. ispričao je i kako je sa Sofijinom mamom bio ujedinjen na tom zadatku iako su od Sofijine pet godine razvedeni.  

Sa dubokim uzdasima Slobodan je skupljao snagu da svedoči dalje . Ispričao je kako je Kosta monstrum izrešetao njegovo dete kada je izašla iz toaleta na hodnik gde je već bio ubio Dragana, Anu i Bojanu.

- Znam da se Sofija nije uplašila. Očevim pištoljem Kosta je pucao u nju spreda frintalno jednom, drugi i treći put. Pucao je u njene grudi. Ona pokušava da se spase, a Kosta puca u četvrti, pet i šesti put u ledja i sedmim metkom je pogadjau kičmenu moždinu. Tu je kraj - kazao je očajni otac.

Na dalje je rekao da ga je okolina osnažila da preživi , a da se sa odgovorom na pitanje zašto i šta se zapravo dogodilo najteže suočiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading