"MALI PIJANISTO, TVOJA PESMA OSTAJE U SRCIMA KOJA BOLUJU TIHE BOLOVE"! Majka Andrije Čikića objavila potresne stihove posvećene sinu: "Muzika je prestala prerano..." (FOTO)

Autor:

Hronika

31.01.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Čikić je jedini dečak koji je stradao u masakru na Vračaru prošle godine.

"MALI PIJANISTO, TVOJA PESMA OSTAJE U SRCIMA KOJA BOLUJU TIHE BOLOVE"! Majka Andrije Čikića objavila potresne stihove posvećene sinu: "Muzika je prestala prerano..." (FOTO)

Foto: Društvene mreže, youtube/printscreen

Suzana Stanković, majka Andrije Čikića, koji je 3. maja prošle godine ubijen u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, objavila je pesmu koju je za mladog virtuoza napisala Bianca Lozano Ivonavić.

- Pesma posvećena tebi, Andrija, dušo moja - napisala je Suzana na društvenim mrežama.

 

 

- Oh, mali pijanisto, tvoja pesma ostaje u srcima koja boluju tihe bolove. Uspavanka u večnosti gde zvezde nežno plaču, odmori se sada, slatki muzičaru, u mirnom, beskrajnom snu - poslednja je strofa potresne pesme koja je prevedena sa engleskog jezika.

Podsećamo, juče je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima Koste Kecmanovića, koji je u maju ubio 9 svojih vršnjaka, kao i radnika obezbeđenja, a ranio još 5.

Roditelji žrtava juče su u sud doneli slike svoje dece, koje su sve vreme grlili i nosili u naručju.

Među njima je bila i Suzana Stanković, majka jedinog dečaka koji je tom prilikom poginuo. 

Svirao na Savindan

Pre samo četiri dana majka dečaka se prisetila i prošlogodišnje uspomene tokom proslave školske slave Sveti Sava u školi u kojoj je nesrećni pijanista i stradao.

- Savindan, OŠ "Vladislav Ribnikar", 27. 01. 2023. - glasio je opis objave neutešne majke.

Na fotografiji koju je podelila vidi se Andrija koji svira na priredbi upriličenoj za ovajdan, dok deca pored njega stoje i posmatraju.

Suđenje 29. februara

Suđenje je odloženo za 29. februar nakon vise od dva sata natezanja u sudnici. Treba da se odluči između ostalog da li suđenju mogu da prisustvuju članovi porodica žrtava koji ne svedoče i da se ponovo razmotri odluka o prisustvu javnosti na suđenju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

31.01.2024 17:00

Dušica draga, sviraj anđelima... Gosp. Suzana dao vam Bog snage da izdržite...

Odgovori 14 0