OTAC ANGELINE AĆIMOVIĆ NAPAO ADVOKATE KECMANOVIĆA! Vrisak se čuo ispred Palate Pravde - Miljana pobegla sa Marinom Iveljom! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.01.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su advokati Borović davali izjavu, Miljana Kecmanović je pobegla sa Marinom Iveljom koja je zastupa u parničnom postupku.

OTAC ANGELINE AĆIMOVIĆ NAPAO ADVOKATE KECMANOVIĆA! Vrisak se čuo ispred Palate Pravde - Miljana pobegla sa Marinom Iveljom! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Suđenje je završeno za danas. 

Suđenje je odloženo za 29. februar nakon vise od dva sata natezanja u sudnici. Treba da se odluči između ostalog da li suđenju mogu da prisustvuju članovi porodica žrtava koji ne svedoče i da se ponovo razmotri odluka o prisustvu javnosti na suđenju.

Dok su advokati Borović davali izjavu, Miljana Kecmanović je pobegla sa Marinom Iveljom koja je zastupa u parničnom postupku.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Advokati porodice Kecmanović

Otac Angeline Acimović najglasnije od nekoliko očeva i majki ubijenih povikao je ka Borivoju Boroviću: Sram te bilo, lažes i braniš lopove, kriminalce!

Andjelka su smirivali advokati i članovi oštećenih porodica dok je on pojašnjavao da mu nije jasno kako neko može da brani očigledne krivce i robote bez emocija

Podsetimo, Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste K. (14) pojavila se danas ispred sudnice Višeg suda u Beogradu kako bi prisustvovala suđenju. Kako saznaje Republika, Miljana Kecmanović je kako je ulazila u sud prošla pored roditelja ubijene dece, koji su u rukama držali velike slike svojih nastradalih mališana. Kako je ugledala lica mrtve dece koju je njen sin zverski pobio, tada je pognula glavu i prošla. Nakon toga je nonšalantno izvadila mobilni telefon i započela razgovor kao da se ništa ne dešava.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Miljana Kecmanović napušta Palatu Pravde

Prvi koji su stigli na suđenje jesu roditelji Angeline Aćimović, koji su u zgradu suda uneli veliku fotografiju svoje ćerke.

Fotografiju je čvrsto u rukama držao devojčicin otac Anđelko. Stigli su i roditelji Mare Anđelković, majka Eme Kobiljski. Majka malenog Andrije Čikića došla je takođe noseći u rukama sinovljevu fotografiju.

Roditelji ubijene dece su u hodniku suda jer ne mogu da prisustvuju iznošenju odbrane optuženih. U suzama su majke Angeline i Adrijane, kao i sestra čuvara Dragana Vlahovića.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Devojka

30.01.2024 15:17

Divim se i želim puno ljubavi, snage, istrajnost porodicama nastradalih. Boli i nas za vas. To su mogla biti i nasa deca. Nadomestiti Vam ne može ništa uskraćene osmehe. Iskreno Vam ipak zelim da makar tračak pravde pobedi i da Bog podari mnoštvo razloga za osmeh. Uz vas smo

Odgovori 40 8
desa

08.02.2024 14:43

@Devojka - Mogi smo i biti Kostini roditelji

Mia

30.01.2024 16:43

Ako se ne nadje motiv onda smo svi i svuda od bilo koga u potencijalnoj opasnosti. Advokati su tu da razjasne situaciju jer je to i društveni interes. Kecmanovici su krivi isto koliko i svi drugi roditelji za vaspitanje svoje dece. Ne sudite, da vam ne bi bilo suđeno. Svi ti roditelji i ubice i ubijenih su živi a kao da nisu. Tu više nema zdravog razmišljanja.

Odgovori 26 20
Devojka

30.01.2024 17:19

@Mia - Molim Vas da ne izjednačavate njih i nas. Ovi ljudi učili su decu drugim stvarima. Treba osuditi zločin. 8 nastavljamo da osuđujemo zločin i zlocesta dela. Jeste li plaćeni sa pišete ovako nesto?

Odgovori 32 13