OVOJ POZI NIKO NE MOŽE DA KAŽE "NE": Pomoću nje se NAJLAKŠE dolazi do VRHUNCA!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakom muškarcu je bitno da žena uživa sa njim u krevetu.

OVOJ POZI NIKO NE MOŽE DA KAŽE "NE": Pomoću nje se NAJLAKŠE dolazi do VRHUNCA!

Foto: shutterstock

Intiman odnos
Misionarska poza, iako često okarakterisana kao najdosadnija, zapravo može biti ključ za ženski orgazam, pokazuju istraživanja. Dr Lori Minc ističe da je ovo jedini naučno dokazani način da žene lakše dođu do vrhunca.
 
Problemi s orgazmom
 
Studije su pokazale da žene često imaju problema s postizanjem orgazma tokom se*sa, dok muškarci to postižu mnogo češće. Čak 39 posto žena doživi orgazam tokom se*sa, dok je taj procenat kod muškaraca 91 posto. Ovo je problem koji je prepoznat i u jednoj studiji sprovedenoj na 800 američkih studenata.
 
Republika

Foto: shutterstock

Žene na ovaj način najlakše dolaze do vrhunca
 
Ključni faktori
 
Nekoliko studija je potvrdilo da ne može svaka žena doživeti orgazam od penetrativnog seksa, te da je stimulacija klitorisa ključna za postizanje vrhunca.
 
Naučna istraživanja
 
Naučnici iz privatne ginekološke klinike "New H Medical" u Njujorku sproveli su istraživanje o dotoku krvi u klitoris tokom se*sa u različitim pozama. Korišćenjem ultrazvučnog skenera, otkrili su da se klitoris najviše puni krvlju, što je ključno za orgazam, baš u misionarskom položaju.
 
 
Iako se često govori o različitim se*sualnim pozama, malo je naučnih istraživanja koja procenjuju vezu između pozicija i ženskog orgazma. Ipak, ova studija jasno ukazuje na to da misionarska poza može biti ključna za postizanje vrhunca kod žena, dok se pseća poza pokazala kao najmanje uspešna za taj cilj.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading