"SUZE MILJANE I VLADIMIRA KECMANOVIĆA SU LAŽNE!" Otac male Angeline prvi put govorio o Kosti posle 9 meseci!

Autor:

Hronika

30.01.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelko je govorio i o roditeljima dečaka-ubice.

"SUZE MILJANE I VLADIMIRA KECMANOVIĆA SU LAŽNE!" Otac male Angeline prvi put govorio o Kosti posle 9 meseci!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Danas je nastavljeno suđenje pred Višim sudom u Beogradu roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Juče je odlukom sudije Zorana Božovića, a na predlog tužilaštva, suđenje zatvoreno za javnost.

Otac ubijene devojčice Angeline Aćimović, Anđelko govorio je za Republiku o jučerašnjem susretu Miljane i Vladimira Kecmanovića, koji su tom prilikom plakali i grlili se u sudnici.

- Lažne emcije su pokazali kad su se videli međusobno, a pored nas je prošla kao hladnokrvna osoba. Njihove emocije su nula, nema ih. Vladimir i Miljana sebe sažaljevaju, a ne žrtve. Mali je žrtva njihove nebrige i interneta koji je nekontrolisano koristio, jer roditelji o tome nisu brinuli - rekao je za naš portal Anđelko Aćimović.

- Miljana i Vladimi su juce plakali jer su time hteli da varaju medije. Ona nema emociju, jer ni sina svog, kakav god da je, nije zagrlila kada ga je videla posle toliko vremena, kada je svedočio iz bolnice preko linka - dodao je Angelinin otac.

Podsećamo, Miljana Kecmanović juče se osmehivala ispred sudnice i čavrljala sa svojim advokatima, a mnoge je šokirala njena hladnokrvnost dok su naspram nje bili roditelji ubijene dece.

Danas, nakon što su roditelji žrtava doneli velike slike svojih stradalih mezimaca, ona je pognula glavu i ušla u sud, ali je vrlo brzo telefonirala i ćaskala.

U suzama su ovog jutra majke dece, kao i sestra ubijenog domara Dragana Vlahovića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

30.01.2024 11:56

Najmlađi masovni ubica na svetu i roditelji samo gledaju sebe ,njih zločin ne zanima,ni što naše dece i čika Dragana nema zauvek. Oni misle da su van sistema,zakona,da će što pre da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.