Dečak naslutio užas, viknuo: "NASTAVNICE, BRZO ZAKLJUČAJTE UČIONICU"- tada je uleteo monstrum Kosta

Autor:

Hronika

05.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik 7/2, V. Ž. pokušao je 3. maja da spasi svoje odeljenje od masovnog ubistva, ali je monstrum bio brži, saznaje Republika.

Dečak naslutio užas, viknuo: "NASTAVNICE, BRZO ZAKLJUČAJTE UČIONICU"- tada je uleteo monstrum Kosta

Foto: Shutterstock, Facebook

Hronologiju i detalje masakra Koste Kecmanovića u "učionici smrti" otkriva roditelj jednog učenika iz prepolovljenog odeljenja.

U uobičajenoj atmosferi čas istorije, prvi u rasporedu te proklete srede, po kazivanju svedoka, bližio se kraju i nastavnica Tatjana Stevanović je stojeći ispred table predavala novu lekciju.

Osim učenika u učionici je bio D.P. student istorije na praksi.

Republika

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Nastavnica Tatjana Stevanović i dalje se bori sa povredama koje joj je učenik naneo

Začuli su se pucnji u hodniku, a učenici 7/2 nisu ni naslutili da je njihov drug iz razreda došao sa pištoljem umesto olovke, i da će već za nekoliko minuta postati najmlađi masovni ubica na svetu ubivši svojih pet drugarica i druga, posle tri devojčice u holu škole i školskog čuvara. Monstrum je ranio još petoro dece iz svog odeljenja i nastavnicu Tatjanu. Neki dečaci i devojčice su uspeli da pobegnu bežeći čak i kroz prozor.

Deca su slušala nastavnicu šta govori kada se začula pucnjava na hodniku. Nasmejali su se i čak se šalili na taj račun. Neko je rekao: "Ma to Raša baca pedarde". Mislili su na nestašnog dečaka iz škole. Međutim dečak V. Ž. se uozbiljio jer je očigledno shvatio da je u pitanju ozbiljnija stvar, da puca jače od pardi. Rekao je: "Nastavnice zaključaje brzo učionicu - prepričao je izvor Republike. 

I pre nego je prvi nastavnik izašao na hodnik da vidi šta se dešava i ko to remeti mir, učenik Kosta Kecmanović pretvoren u monstruma uleteo je u svoje odeljenje u kojem je imao glavne mete, kako je kasnije otkrila istraga.

Foto: Shutterstock, Printscreen

Pored monstruma su prošle spremačica i žena iz finasija škole, ali ništa nisu primetile

- Čim je V. Ž. rekao nastavnici da zaključa vrata slutivši opasnost, na vratima se pojavio ubica koji je umesto "dobar dan" uperio pištolj u nastavnicu i pogodio je u stomak. Nastavio je bez reči da puca u decu. Prve su nastradale devojčice u prvim klupama. Oni pozadi su na povik drugarice iz četvrte klupe: "Lezite dole" , legli na pod. Devojčice su se privijale jedna uz drugu. U pokušaju da se sakrije ispod stola jedna devojčica je nastradala jer ubica nije prestajao da puca, osim kada je punio šaržere. Tu situaciju je nekoliko njih iskoristilo i pobegli su. Jednog dečaka je u begu ranio - opisuje otac učenika prošlogodišnjeg 7/2.

Pravila se mrtva 

Učenica 7/2, P. T. je preživela masakr zahvaljujući pribranosti i usled panike. Dok je monstrum pucao, devojčica je legla i nije davala znake života.

- Ona je nepomično ležala da bi ubica pomislio da je mrtva. Nije imala snage da trči i pokuša da pobegne i dosetila se da se pravi mrtva - prepričava izvor Republike.

P.T. je sada učenica internacionalne škole u Beogradu budući da više nije smogla snage da uđe u "Ribnikar". Ni učenik V.Ž. više nije kročio u "krvavu školu" već se sa porodicom preselio u Ameriku gde je nastavio školovanje. 

Republika

Foto: B. Jovanovic

Devetoro dece i školskog čuvara Kecmanović je ubio za nekoliko minuta

Pucao je dok je video žive

Monstrum je ispalio 45 metaka u kabinetu istorije, pucao je sve dok je bilo dece u klupama i na nogama.

Kad je obavio svoju bolesnu misiju, Kosta Kecmanović je iskočio kroz prozor iz učionice i pozvao policiju da kaže šta je uradio. Pre njega je policiju pozvala pomoćnik direktora škole. Policajci su brzo stigli, a čitav kraj je odmah bio na nogama. Roditelji su tražili svoju decu oko škole. Oni koji ih nisu našli, tražili su ih po bolnicima, dok nisu dobili poziv da dođu u policijsku stanicu Vračar gde im je saopštena najgora moguća istina. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mira

05.12.2023 20:08

Konacno saznajemo sta se desilo i kakav horor su nasa deca prezivela. Nije u redu da se cuti, kao da se nista nije desilo.

Tanja

05.12.2023 21:26

Surovi ,bezosećajan, bezdušni,ljubomorni ubica. Najmlađeg masovnog ubicu na svetu vaspitali roditelji koji se i posle strašnog zločina svog najmlađeg masovnog ubice na svetu ponašaju bezdušno,bezosećajan za bol.. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je letos krenula na more,renovira stan....i dalje radi u prosveti!

Zara

06.12.2023 00:07

@Tanja - @Tanja,da oce Miljana krenit na skijanje, pa da malo promenis tekst, zeno smaras vise!

Jana

06.12.2023 09:43

@Zara - Zara, svaka čast na odgovoru.