MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA IDE U ZATVOR? Skovala plan da prekrši odluku suda, otkrivamo njene namere - ako ih ispuni, ide iza rešetaka!

Autor:

Hronika

23.11.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića, ne može više da podnese da ne vidi sina.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA IDE U ZATVOR? Skovala plan da prekrši odluku suda, otkrivamo njene namere - ako ih ispuni, ide iza rešetaka!

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Kosta Kecmanović, dečak-ubica je 3. maja izvršio nezapamćen zločin i čitavu naciju zavio u crno. kada je u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Protiv njegove majke Miljane Kecmanović je podignuta optužnica jer je na čauri koja je pronađena ispred kabineta za istoriju otkriven njen DNK. Odmah po podizanju optužnice dobila je zabranu prilaska, sastajanja ili komuniciranja sa sinom Kostom Kecmanovićem i od tada ga nije videla.

Međutim, kako Republika saznaje, Miljana više ne mari za sudske odluke, te poštopoto želi da vidi Kostu, po cenu zatvora. Naime, ona se poverila svojoj bliskoj prijateljici i rekla joj da sina mora da vidi i da planira krišom da mu ode u posetu, pa makar i pod prozor kako bi ga videla.

Republika

Foto: Instagram, twitter

Miljana Kecmanović

Ukoliko Miljana Kecmanović ispuni svoje planove i bez obzira na sve ode u Kliniku za neurologiju i psihologiju u kojoj se nalazi dečak-ubica, protiv nje će biti pokrenuta teža mera, tačnije završiće u pritvoru zbog kršenja mere zabrana prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta.

Takođe, kako je protiv nje podignuta optužnica, a na suđenju koje se bliži njoj i suprugu Vladimiru Kecmanoviću će upravo Kosta biti svedok, Miljana bi mogla završiti u pritvoru i zbog uticaja na svedoke.

Kako je Republika pisala, ona je već jednom uspela da pošalje poruku sinu, pokušavajući da utiče na njegovo svedočenje, ali kako smo saznali, on nije imao nikakvu reakciju na njene reči koje je prenela rođaka porodice Kecmanović.

- Miljana je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je poruku. Molila ga je da ne svedoči protiv nje i Vladimira. Poručila mu je da misli na sestru, koja sada nema nikoga, da misli o njenom daljem životu koji je ionako dovoljno uništen. Nada se da će sin imati u sebi trunku saosećanja bar prema sestri i da neće svedočiti protiv roditelja i strpati ih u zatvor - priča izvor blizak Republici i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen

Miljana Kecmanović hoće po svaku cenu da vidi sina

- Kosta je ćutke saslušao poruku, nije imao nikakvu reakciju, kao da ne čuje šta mu se govori. Niko ne zna šta će se desiti na suđenju, njegova majka nije u strahu ni za sebe ni za muža, brine se za ćerku i za to šta bi moglo da se desi sa njom zbog svega što je Kosta uradio njihovoj porodici - zaključio je naš izvor.

Da li je Miljani Kecmanović toliko stalo da vidi sina po cenu zatvora ili se boji zatvora, te na sve načine pokušava da dopre do sina i nagovori ga da zaštiti nju i oca, ne znamo, ali je jedno sigurno - ako prekrši sve odluke suda i ode da vidi Kostu, završiće iza rešetaka.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je tog kobnog jutra, namerno zakasnio u školu, a majku je slagao da profesorka kasni i da ima vremena. U ranac je spakovao očevo oružje koje je nekoliko dana pre toga ukrao i uputio se ka školi. Na samom ulazu je usmrtio čuvara škole Dragana i dve devojčice koje su dežurale, a onda se uputio ka kabinetu istorije gde je u njegovo odeljenje imalo čas i usmrtio šest svojih vršnjaka iz odeljenja, a profesorku istorije ranio kao i još petoro dece ranio.

Republika

Foto: promo/printscreen/facebook

Kosta Kecmanović

Kako je sam pozvao policiju i sačekao policiju, odmah je prebačen u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, gde se i dalje nalazi, a njegov otac Vladimir Kecmanović je priveden istog dana, protiv njega je podignuta optužnica i nalazi se u pritovru od tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Majka

23.11.2023 13:51

Naravno da se brine za sebe nije nju briga za sina i kćer to smo davno zaključili

Jana

23.11.2023 13:53

Pa šta je ovdje čudno , što majka hoce vidjeti svoje dijete. Hajmo majke koje imate svoju djecu ,izjasnite se ima li ovdje išta čudno?

Odgovori 10 8
Pravda

23.11.2023 14:01

Bagru streljati. Nisu vredni da žive. Ukleta porodica, I predak im je u Kralhevink Jugoslaviji , kao zandar,žive ljude zapalio i nikad nije osudjen

Vesna

23.11.2023 15:28

Ja na. Pa malo je čudno da sina hoće vidjeti sad pred suđenje, obzirom da nije pokazivala neki interes za djete proteklih 6 mjeseci?