OD TELA OSTALA SAMO TRI NOKTA I PRAMEN KOSE! NE ZNAMO ŠTA ĆEMO SAHRANITI: Sestra od majke zverski ubijene Noe nema od bola - monstrum je ŽIVEO PORED LEŠA našeg deteta!

Autor:

Hronika

08.07.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica se jedva drži, tvrdi tetka Noe Milivojev, kako kaže majka u nekim trenucima ne zna šta se dešava oko nje.

OD TELA OSTALA SAMO TRI NOKTA I PRAMEN KOSE! NE ZNAMO ŠTA ĆEMO SAHRANITI: Sestra od majke zverski ubijene Noe nema od bola - monstrum je ŽIVEO PORED LEŠA našeg deteta!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Noa Milivojev

Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17 .juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je u četvrtak u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda. Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen Dabetić (33) koji je priznao šta je učinio. 

Nema od bola sestra od majke nastradale Noe u crnini i suze u ispovesti za portal Republika.rs rekla je da ne postoje reči koje bi razmeru ove tragedije mogli opisati. 

- Noa se uvek javljala svojoj majci gde je i šta je. Ako ništa, napiše njenu čuvenu poruku: "Gde si, mama, šta radiš?" Kad nema vremena ona pošalje poruku, od tog kobnog dana nismo ni slovo dobili od nje, a kamo li da smo znali gde se nalazi - priča kroz suze sestra od majke nastradale Noe.

- Noa je jako požrtvovano dete, nije bila konfliktna. Bila je mirnog stava, uvek spremna sve da sasluša i da im pomogne ako može.

Kako nam priča tetka, njihova porodica nije podržavala i odobravala vezu sa monstrumom koji ju je doslovno iskasapio.

- Niko od nas nije bio za to. Jednostavno, on je nju maltretirao mesecima, ali ona je uprkos svemu i dalje bila zaljubljena u njega, i nije ni gledala na to da može nešto da joj se desi. Nismo mogli nikako da je odvojimo od njega.

Da je postojala zabrana prilaska, prema tvrdnjama majčine sestre, to je netačno, a to je kako kaže lično smislio Ognjen Dabetić.

- Nije bilo zabrane prilaska, on je tako hteo sebe da opravda. Ne treba mu verovati ni reč, čim je u stanju da uradi ono što je počinio on može da slaže šta god hoće - prica utučena žena za naš portal.

Telo ubijene Noe, a nakon krvavog pira iskasapio je njen partner koji je prema rečima majčine sestre držao u stanu i pri tome živeo u istom zajedno sa lešom. 

- Od tela nije ostalo ništa samo tri nokta i pramen kose. On ju je držao u kupatilu u kiselini, samo su kosti ostale. Još je monstrum živeo tu, a znao je da je telo tu u stanu. Ne znamo šta ćemo sahraniti. U ponedeljak cemo dobiti telo, tada ce roditelji otići da preuzmu posmrtne ostatke. To je dokaz da on nije normalan, i da on ima značajnih mentalnih problema.

Foto: Pritnscreen

Noa Milivojev zverski ubijena

Porodica se jedva drži, tvrdi tetka Noe, kako kaže majka u nekim trenucima ne zna šta se dešava oko nje.

- Majka je inače bolesna, ima problema sa pritiskom. Njoj je loše od kada je shvatila da je Noa nestala. Tražili smo je, ništa nismo uspleli.

Policija je nazvala Ognjena koji im je rekao da nije viđao Nou, što prema tvrdnjama tetke možda je razlog što nije nađena živa.

- Prvi dan nakon što su ga saslušali, rekao je da je nije video. Bio je samo jednom u policiji. Trebalo je odma da se pretrese stan, mozda bi bilo sprečeno krvoproliće. 

Kako priča mačina sestra, Noa nije živela sa njenim partnerom.

- Nisu živeli zajedno, oni su bili samo u vezi. Ona je živela sa cimerkom u Beogradu u njegovom stanu nije živela, sigurno. Možda je odlazila, da prespava, ali nisu živeli zajedno. Mi smo prvo sumnjali na cimerku tog prvog dana. Onda smo pozvali njenu cimerku i ona je nam je rekla da na dan nestanka otiš'la kod dečka, to su poslednje reči Noe.

Otac se drži bolje od majke, muško je, ali i njemu je veoma tesko. Noa je imala podršku od svih iz porodice za svoj izbor da život nastavi kao devojčica.

- Otac je prvi saznao da je Noa ubijena. Njemu su prvo policajci javili. On je nazvao suprugu i nije joj rekao da je Noa mrtva. Pitao je da li je videla da li ima nešto novo. Nije hteo da je obeshrabri. Nije hteo da joj saopšti tu vest - priča žena za naš portal.

Republika

Foto: Pritnscreen

Tiktokerka Noa Milivojev

Kada bude sahrana, prema rečima sestre, Noa ce biti sahranjena po njenom opredeljenju kao devojčica.

- Na spomeniku neće pisati Đorđe, već ono što je Noa želela, da bude devojčica.

Noa se radovala svojoj sestri koju je dobila pre četiri meseca. 

- Dolazila je često kako bi je vozala. Bio je baš dobro dete. Kao mlađi voleo je da čisti kuću, pomaže majci. Preko raspusta kako bi zaradila novac, išla je da radi na njivama. Ništa je nije bilo sramota. 

- Dok je bila dečak, zavrsila je za kuvara, bavila se krativim stvarima. Bila je poslušno dete, htela je da se prilagodi svima.

Ipak, kao dečak uvek je bila odbačena, jer je delovalo da ima više ženskih gena. Mislili smo da će proći, ali odjednom kako je krenula da odrasta sve se više primećivalo na njemu. Veoma je pametna i inteligentna - ispricala je tetka ubijene Noe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading