KOSTINA MAJKA BESNA: Zbog jedne stvari, planira da povuče RADIKALAN POTEZ! Evo šta će biti sa dečakom-ubicom

Autor:

Hronika

27.06.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović je besna zbog svih mera kojima podleže, a evo šta namerava da uradi što može da oredi Kostinu sudbinu.

KOSTINA MAJKA BESNA: Zbog jedne stvari, planira da povuče RADIKALAN POTEZ! Evo šta će biti sa dečakom-ubicom

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Majka dečaka (13) koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar" u centru Beograda ubio devet vršnjaka i školskog čuvara, planira da povuče saglasnost da Kosta Kecmanović bude smešten uzdravstvenu ustanovu na posmatranje i psihijatrijsko lečenje, saznaje portal Republika.rs.

- Miljana Kecmanović je besna zbog svih mera kojima podleže, a na sve načine pokušava da "spasi" svoju porodicu. Nakon obustave procesa prodaje imovine, kao i nakon zabrane prelaska granice, majka Koste Kecmanovića planira da povuče saglasnost koju je dala psihijatrijskoj zdravstvenoj ustanovi za posmatranje njenog deteta - kaže dobro obavešten izvor.

Protiv majke dečaka ubice je u toku pretkrivični postupak kako bi se utvrdilo da li je u njenom  postupanju bilo elemenata zanemarivanja i zlostavljanja deteta.

- Otac i majka osmislili su plan da njega u pritvoru poseti notar kako bi potpisao punomoćje da imovinom koja se vodi na njega raspolaže supruga, ali i da joj da ovlašćenje da trinaestrogodišnjaka može da izvede iz zemlje. Ovaj njihov plan sprečen je u poslednjem trenutku, jer su nadležni organi prozreli namere dečakove porodice. Čak i da im je uspelo da se nađe na slobodi, što je malo verovatno u ovom trenutku, dečak ne bi mogao da napusti zemlju - navodi izvor Kurira.

On podseća da trinaestogodišnjak nije krivično odgovoran, ali da je brigu o njenu preuzela jedna bolnička ustanova, u kojoj ga čuva policija. Sagovornik objašnjava da je roditeljima ovaj papir overen kod notara bio važan jer je za izlazak maloletnog deteta iz zemlje neophodna saglasnost oba roditelja.

- Najverovatnije je plan bio da majka pokuša da izvuče iz bolnice dečaka masovnog ubicu. Naime, on je posle zločina u zdravstvenu ustanovu smešten uz saglasnost majke, koja je to potpisala. Međutim, majka u svakom trenutku može tu saglasnost da povuče - obješnjava izvor.

Prema njegovim rečima, to ne bi značilo automatsko puštanje ubice iz "Ribnikara" na slobodu.

- U slučaju da majka povuče saglasnost, o daljoj sudbini i zadržavanju dečaka morali bi da se izjasne stručnjaci, odnosno komisija veštaka. Posle njihovog nalaza i mišljenja o njegovom psihičkom stanju i mogućnosti da shvati šta je učinio, konačnu odluku o tome da li on može da bude pušten na slobodu, što je malo verovatno, dao bi sudija - zaključuje izvor.

Napominjemo, Miljana Kecmanović je već pokušala sa ćerkom da pređe granicu Srbije i ode u inostranstvo, ali je sa iste vraćena i sa njom je obavljen razgovor. Tada je postalo jasno da ima planove koji se tiču inosranstva, a najverovatnije i da dečaka uz očevu saglasnost izvede iz zemlje. Kako smo već napomenuli, ti planovi su osujećeni.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja krenuo u krvavi pohod u Osnovnoj školi "VLadislav Ribnikar" kada je u 8.40 sati upao u ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu i sa vrata ubio radnika obezbeđenja. Zatim se ustremio na tri devojčice koje su se našle u holu i ubio ih. Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao u nastavnicu i učenike njegovog odeljenja. Ubio je još šest učenika, a više njih ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
daša

27.06.2023 13:29

to njihovo ponašanje štošta objašnjava - dete bogobojaznih roditelja takvo nešto ne bi učinilo -ne znam kako uopšte mogu da žive s tolikim dečjim grobovima tuđe dece na duši i s toliko uništenih porodica nego hoće njemu da spase budućnost kao da je napravio samo nekakvu dečju spačku u školi -pod prvo treba ukinuti smešne zakone - njemu treba suditi kao odraslome -ko Kostu pusti ikada više na slobodu podjednako je moralno neozbiljan i neodgovoran i poremećen - on je već itekako dokazao da je itekako opasan za druge - i da je trajno poremećen - i laiku koji nije psihijatrijski stručnjak je jsasno da neko ko tako nešto počini nikada više ne može biti stabilna ličnost - pa i kad bi se ne znam kako dramatično pokajao -a zakonske kazne ne poručuju nešto samo počiniteljima i žrtvama nego i potencijalnim drugim počiniteljima - u nekim državama SADa npr se može dobiti kazna od nekoliko stotina godina robije- da bi se istakla težina veličina i razmeri i posledice zlodela

Odgovori 13 17
Darko

27.06.2023 13:58

@daša - Sve ste lepo rekli i ne daj Boze da sud odlici u korist bolesne porodice , porodicu stize kazna , svi cemo izaci na ulicu . Za svaku sigurnost i majku u zatvor da ne smislja kako da izvuce monstruma , i ona nema grizu savest za unistenom decom i njihovim roditeljima . Koji su to bolesnici .

Odgovori 10 11
Vlada

29.06.2023 12:22

@Darko - A šta bi ti radio da si na njihovom mestu? Pametnjakovicu...

Odgovori 5 11
aca

29.06.2023 16:34

@Vlada - Nebitno sta bi on radio ili bilo ko drugi, bitno je samo da nikome ne padne na pamet da monstruma pusti na slobodu.

Odgovori 3 10