Prostitutka ispod "Plavog mosta" opljačkala mušteriju

Autor:

Hronika

13.09.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena M.S koja je ispod "Plavog mosta" nudila seksualne usluge udružena sa muškracem M.S. opljačkala je svoju mušteriju kada su mu oduzeli sav novac koji je imao kod sebe, uz pretnju opasnim oruđem.

Prostitutka ispod "Plavog mosta" opljačkala mušteriju

Foto: Profimedia

- M.S. je ispod Plavog mosta ušla u vozilo oštećenog muškarca od kojeg je uzela 4.000 dinara i potom dala kondom i rekla mu da skine odeću sa sebe. Ona je zatim izašla iz vozila kako bi navodno rasitnila novac da mu vrati kusur, ali se ubrzo vratila sa muškarcem M.S, te su uz pretnju opasnim oruđem od ostećenog oduzeli sav novac koji je imao kod sebe - kaže izvor Republike. 

Osumnjičeni razbojnici su uhapšeni na poziv oštećenog i biće saslušani u Drugom OJT u Beogradu 14.09.2022. godine. Kako navode iz tužilaštva protiv prostitutke M.S. biće podneta krivična prijava i zbog prethodno izvrsenog krivicnog dela Teška krađa, a takođe će biti podnete i odgovarajuće prekrsajne prijave zbog prostitucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading