IVANA MARINKOVIĆA ČEKA DETE? Šok preokret nakon Jelenine PREVARE, upoznaje SRODNU DUŠU i proširuje porodicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković se hitno oglasio nakon što ga je ispred kuće sačekalo šok iznenađenje.

IVANA MARINKOVIĆA ČEKA DETE? Šok preokret nakon Jelenine PREVARE, upoznaje SRODNU DUŠU i proširuje porodicu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita" Ivan Marinković prošle noći gostovao je u emisiji ,,Narod pita" sa bivšom partnerkom Jelenom Ilić Marinković, koja ga je tokom boravka u Šimanovcima, prevarila sa Urošem Rajačićem

Nakon što je došao kući, Ivana je zatekla prava drama, zbog koje se oglasio na Instagramu i požalio se svojim pratiocima. Naime, Ivana je na pragu sačekala mačka, koju je rešio da nahrani i da je čuva. Međutim, Ivan nije siguran šta da radi sa mačkom, te se požalio svojim pratiocima da mu dau savet. 

- Ljudi, ne znam šta da radim sa ovom macom... Po ceo dan je na mom porzoru, mjauče ceo dan, hranim je, ali kao da nije jela nikada, ne da mi da joj sipam koliko je gladna?! Traži mi non-stop! Dajte mi savet - napisao je zabrinuto Ivan Marinković koji je objavio snimak mace. 

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković udomio mačku

Ianče, po narodnim verovanjima, u Indiji su verovali da će, ako vam u kuću dođe nečija mačka, uskoro biti venčanje ili vas čeka proširenje porodice. Smatralo se da usvojeno mače štiti porodicu od nepovoljne energije.

Međutim, postoji i verovanje da mačka koja zaluta u kuću usamljene osobe može ukazivati na skoriji susret sa srodnom dušom, ali i napredovanje u karijeri za one koji su započeli novi posao.

Ostaje nam da vidimo da li će se neko od verovanja, Ivanu ostvariti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading