OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O PRETUČENOJ JELENI MARINKOVIĆ: Evo u kakvom je stanju sada, od Uroša ni traga, ni glasa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje u kakvom stanju je Jelena Ilić Marinković nakon dramatične situacije.

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O PRETUČENOJ JELENI MARINKOVIĆ: Evo u kakvom je stanju sada, od Uroša ni traga, ni glasa!

Foto: TV Pink/printscreen

U ponedeljak veče, javnost je bila zatečena kada je Jelena Ilić Marinković doživela fizički napad od strane svoje bivše cimerke Žane Omnia, pred kamerama i voditeljkom Ivanom Šopić. Napad je izazvao šok i ogorčenje među gledaocima, a snimak incidenta je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Nakon što je Žana Omnia napala Jelenu, voditeljka Ivana Šopić momentalno reagovala i pozvala obezbeđenje kako bi sprečila dalje nasilje. Njena brza reakcija je omogućila da se situacija smiri i da se Jelena obezbedi od daljih povreda.

 

 

Jelena Marinković je nakon incidenta prevezena u Urgentni centar radi lekarske pomoći. Njeni fanovi su iskazali podršku i brigu za nju, posebno imajući u vidu njenu emotivnu vezu sa Urošem Rajačićem.

Portal Republika saznaje u kakvom stanju je sada Jelena, nakon što je doživela veliku neprijatnost:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Ilić Marinković na finalnoj žurki Elite

 

- Jelena se oporavlja, nije se nadala da će biti napadnuta i da će na takav način biti osramoćena, ali ona je jaka žena, lavica u svakom smislu te reči, što je i pokazala tokom boravka u rijalitiju, i kada je napravila šta je napravila, nije pala, već je sve podnela na nogama i napada, i kritike, a svesna je da ima veliku armiju i porodicu koja je vole i podržavaju. Jelena će biti spremna da poduzme sve što je potrebno zbog svega šta se desilo, samo da dođe malo sebi, jer sigurno neće dozvoliti da ovo prođe na takav način. Eto i produkcija je odmah reagovala i oduzela Žani honorare, što i treba i svaka im čast na tome, a Jelena će se sigurno pozabaviti na drugi način sa njom - govori za Republiku Jelenina bliska prijateljica, koja joj u ovim trenucima daje veliku podršku, dok o Urošu Rajačiću nije želela da komentariše. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading