JELENA PRIPREMILA ŠOK IVANU MARINKOVIĆU: Pred SUOČAVANJE na Pinku, rešila da napravi HAOTIČAN potez!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković Ilić pokazala kako se priprema sa večerašnju emisiju ,,Narod pita".

JELENA PRIPREMILA ŠOK IVANU MARINKOVIĆU: Pred SUOČAVANJE na Pinku, rešila da napravi HAOTIČAN potez!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Marinković

Bivša takmičarka rijalitija "Elita", Jelena Marinković Ilić, danas se priprema za veoma važan televizijski nastup u popularnoj emisiji "Narod pita". Nakon što je najavljeno da će se večeras suočiti sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, odlučila je da uradi specijalnu dugu kiku koja će sigurno privući pažnju gledalaca.

Jelena je odlučila da se za večerašnju emisiju "Narod pita" posebno dotera, te je odlučila da uradi specijalnu dugu kiku koja će biti upečatljiv detalj njenog autfita. Ova odluka izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi komentarišu da je Jelena izgledala sjajno i da je njena frizura bila prava modna inspiracija.


Večerašnja emisija "Narod pita" obećava da će biti veoma uzbudljiva jer će se Jelena suočiti sa svojim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem. Njihov brak je bio predmet brojnih spekulacija, a javnost je bila šokirana kada je otkriveno da je Jelena prevarila Ivana tokom učešća u rijalitiju "Elita" sa Urošem Rajačićem.

Ovo suočavanje će svakako izazvati veliku pažnju gledalaca, a mnogi se pitaju kako će proteći susret između bivših supružnika. Emocije će sigurno biti na ivici, a publika jedva čeka da čuje šta će Jelena i Ivan reći jedno drugom u ovoj veoma napetoj situaciji.

Uprkos svim izazovima, Jelena Marinković Ilić se sprema da se suoči sa prošlošću i pokaže svoju snagu i samopouzdanje u večerašnjoj emisiji "Narod pita". Svi koji prate ovu priču sigurno će biti zainteresovani da vide kako će se ova situacija razviti i kako će se Jelena nositi sa ovim izazovom pred kamerama.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading