JELENA MARINKOVIĆ DOBILA NOVI UDARAC! Ivan rešio da je TOTALNO DOTUČE, OVAJ potez niko nije očekivao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković objavio fotografiju koja je sigurno dirnula Jelenu Ilić Marinković u srce!

JELENA MARINKOVIĆ DOBILA NOVI UDARAC! Ivan rešio da je TOTALNO DOTUČE, OVAJ potez niko nije očekivao!

Foto: Printscreen/Zadruga.official

Nakon javnog skandala u rijalitiju "Elita", Ivan Marinković se našao u centru pažnje javnosti. Supruga Jelena Ilić Marinković ga je prevarila pred milionskim auditorijumom sa Urošem Rajačićem, što je dovelo do njihovog razvoda. Ivan je odlučio da započne novi, samački život, a jedan od najvažnijih pratilaca u njegovom životu je porodični ljubimac, pas Beka.

Na Instagramu je nedavno objavio fotografiju psa Beke u opuštenom snu. Fotografija je izazvala lavinu komentara, a mnogi su zaključili da je ovo bila Ivanova suptilna provokacija prema bivšoj supruzi, s obzirom na to koliko je Jelena bila emotivno vezana za psa Beka.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković objavio sliku psa Beke

 

Beka je postao prava zvezda društvenih mreža nakon što se pojavila vest o razvodu poznatog para. Mnogi su se pitali kakva je sudbina ovog četvoronožnog prijatelja, koji je bio neizostavan deo njihovog doma.


Ivanova fotografija psa Beke u opuštenom snu samo je podgrejala interesovanje javnosti za ovog vernog ljubimca. Mnogi su se zapitali da li je ovo Ivanov način da pokaže da je Beka i dalje uz njega i da će mu pružati ljubav i vernost u novom životu koji je započeo.

Nakon objave fotografije, Ivan je dobio veliku podršku od svojih fanova, ali i simpatije za psa Beka. Mnogi su istakli koliko je divno videti da Ivan i dalje brine o svom ljubimcu i da mu pruža pažnju i negu uprkos turbulentnom periodu kroz koji prolazi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading