ŠOKANTNO! Jelena Marinković UHVAĆENA sa NOVIM DEČKOM? Nakon AFERA sa Rajačićem, našla utehu kod OVOG FRAJERA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić Marinković objavila snimak misterioznog momka!

ŠOKANTNO! Jelena Marinković UHVAĆENA sa NOVIM DEČKOM? Nakon AFERA sa Rajačićem, našla utehu kod OVOG FRAJERA! (GALERIJA)

Foto: ATAImages

Nakon skandala koji je potresao javnost, Jelena Ilić Marinković, bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", ponovo je u centru pažnje. Naime, nakon što je prevarila supruga Ivana Marinkovića u rijalitiju sa Urošem Rajačićem, mnogi su bili iznenađeni kada je Jelena na svom Instagram profilu objavila fotografije sa misterioznim muškarcem. Dok neki smatraju da je ovo znak nove ljubavi u njenom životu, drugi tvrde da je reč o običnom prijateljstvu.

Nakon što je Jelena objavila fotografije sa misterioznim muškarcem, društvene mreže su bukvalno eksplodirale. Mnogi fanovi su bili podeljeni u mišljenju - da li je ovo zaista nova ljubav u njenom životu ili je samo reč o prijateljstvu. Dok su jedni izražavali podršku i želju da Jelena pronađe sreću, drugi su bili skeptični i uporno tvrdili da je reč o običnom prijateljstvu.

 


Iako su mnogi bili uvereni da je Jelena pronašla novu ljubav, pojedini izvori tvrde da je misteriozni muškarac zapravo njen dugogodišnji prijatelj. Jelena nije želela da komentariše ovu situaciju, ostavljajući misteriju da i dalje intrigira javnost.

Nakon turbulentnog boravka u rijalitiju "Elita 7" i skandala koji je usledio, Jelena Ilić Marinković se povukla iz javnosti. Međutim, njene objave na društvenim mrežama i dalje izazivaju veliku pažnju javnosti, te se mnogi pitaju šta je sledeće za ovu bivšu rijaliti zvezdu.

Foto: L.L./ATAImages

Jelena Ilić Marinković i Uroš Rajačić

 


Dok javnost i dalje nagađa o prirodi odnosa između Jelene Ilić Marinković i misterioznog muškarca, čini se da će ova priča i dalje biti predmet interesovanja mnogih. Da li je ovo zaista nova ljubav ili samo prijateljstvo, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - Jelena i dalje privlači pažnju javnosti, i sa nestrpljenjem se iščekuju njeni sledeći koraci.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading