ŠOK DETALJI O BRAKU JELENE I IVANA UGLEDALI SVETLOST DANA: Otkriveno šta je TRPELA zbog Marinkovića, a OVDE su morali da HITNO ODU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti takmičarka se obratila javno Ivanu Marinkoviću nakon emisije ,,Narod pita".

ŠOK DETALJI O BRAKU JELENE I IVANA UGLEDALI SVETLOST DANA: Otkriveno šta je TRPELA zbog Marinkovića, a OVDE su morali da HITNO ODU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Elita - narod pita" ugostio je bivši ljubavni, a zakonski i dalje bračni par Jelenu Ilić Marinković i Ivana Marinkovića. Nakon burne noći, koju je pratio ceo region, oglasila se i nekadašnja rijaliti zvezda i pevačica Vesna Rivas

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena Ilić Marinković u emisiji ,,Narod pita"

 

Vesna je poznata po britkom jeziku, te je i ovog puta dokazala i otkrila da je zapravo na strani Jelene Ilić Marinković. Na Instagram proflu Vesna se obratila Ivanu Marinković i žestoko ga potkačila:

- Mnogo ružno radiš Ivane. Jelena ti je istrpela što nije htela ni rođena sestra. Šteta. Popravila te je, vodila po manastirima, napravila čovekom. Mnogo mi je žao što sve ovo i gledam, i slušam. Svaka na njenom mestu bi odavlo digle ruke od tebe - između ostalog je napisala Vesta. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vesna Rivas o Ivanu Marinkoviću

Podsetimo, prošle sezone rijalitija ,,Zadruga", Vesna Rivas je u jednoj emisiji istakla da je Ivan Marinković imao velike šanse da pobedi, što je sve iznenadilo, budući da su svi upoznati da između njih postoji velika netrpeljivost:

- Znaš da nikad nisam imala bog zna kakve odnose sa Ivanom Marinkovićem, ali on će izaći kao moralni pobednik, a ako ima pravde i kao stvarni pobednik Zadruge. Kad ih sve uzmem u obzir, videla se na njemu velika promena. On je između rijalitija ostao da živi s devojkom u koju se zaljubio u rijalitiju. Njene batine su urodile plodom u ovom slučaju. Okrenuo se duhovnosti, posećivali su manastire i ostao je dosledan i veran njoj tokom cele sezone - rekla je Rivas za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading