PATIMO, BIO NAM JE KAO BRAT! Kolege Dejana koga je otac ubio nožem kažu da je bio pravi anđeo! EVO šta su komšije otkrile o nesrećnom mladiću!

Autor:

Hronika

30.08.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo oko 15 minuta posle ponoći.

PATIMO, BIO NAM JE KAO BRAT! Kolege Dejana koga je otac ubio nožem kažu da je bio pravi anđeo! EVO šta su komšije otkrile o nesrećnom mladiću!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ekipa Republike otišla je na radno mesto ubijenog Dejana Fazlije, te su nam njegove kolege rekle kako je ovo neviđen gubitak i da je svoj posao Dejan obavljao savesno, a da su ga smatrali svojim bratom

 - Bio nam je kao brat. I više od toga. Patimo.

U obližnjoj pečenjari kažu da su poznavali Dejana i da je bio stvarno dobar i divan momak.

Podsećamo, u momentu kada je ekipa Republike stigla na mesto na kom je Nemanja Usković zario nož u srce svom sinu Dejanu Fazliji, zatekli smo Dejanovog brata Danijela kako sa suprugom i rođakom obilazi put kojim je teško ranjeni mladić prešao pre nego što je pao i preminuo.

- Šta sa vam kažem, sve se već zna. Teško nam je. Dejan je bio divan momak. Radio je ovde na pumpi. Došao sam da vidim gde se to dogodilo - priča za Republiku Danijel Fazlija, brat ubijenog Dejana.

O samom sukobu između oca i brata ne želi da govori.

- Sve se desilo oko 15 minuta posle ponoći. Dejan je krvav prolazio ovuda. Pešačio je tako 10ak minuta. Iz Hitne pomoći su nam rekli da ne bi pomoglo ni da je Dejan stigao odmah u bolnicu - priča Danijel dok zajedno idemo prema mestu na kom je Dejan pronađen mrtav.

Nebojša Usković sina je ubo nožem direktno u srce ispred pekare u Balkanskoj ulici u kruševačkom naselju Bivolje. Nešto dalje u ulici Srboljuba Vuksanovića Glavaša u šupi jedne kuće pronađen je mrtav. Na tom mestu je mnogo tragova krvi, koja je kapljala sa tela ranjenog Dejana. Na samom ulasku u dvorište, na kapiji, ostala je krv, jer je mladić otvorio kapiju krvavim rukom.

Sahrana Dejana Fazlije je u subotu u 14 sati na Novom groblju u Kruševcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading