DRŽAVA IZDVOJILA 100 MILIONA DINARA ZA OVU GRUPU GRAĐANA! U pitanju su bespovratna sredstva, a evo ko sve može da konkuriše

Autor:

Biznis

22.08.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idealna prilika za novi početak

DRŽAVA IZDVOJILA 100 MILIONA DINARA ZA OVU GRUPU GRAĐANA! U pitanju su bespovratna sredstva, a evo ko sve može da konkuriše

Foto: Shutterstock

Ministarka privrede Adrijana Mesarović najavila je putem društvenih mreža novi javni poziv koji je raspisalo ministarstvo privrede, a odnosi se na dodelu bespovratnih sredstava kao podršku mladima i preduzetnicima u početnoj fazi razvoja i poslovanja.

- Država je uz mlade, jer mladi su budućnost Srbije!

Ministarstvo privrede raspisalo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava kao podršku mladima i preduzetnicima u početnoj fazi razvoja i poslovanja.

Sada je vaša šansa da napravite prvi korak ka uspehu!

Za ovaj program izdvojeno je 100 miliona dinara bespovratnih sredstava koja mogu da se iskoriste za nabavku opreme, vozila, adaptaciju prostora i operativne troškove.

Mladi, budite hrabri i odlučni! Uz realizaciju vaših ideja Srbija ide napred! Prijavite se, zovite Ministarstvo, tu smo za vas! - navodi se u objavi.

 

 

Podsećamo da je ministarka nedavno najavila i nove programe za bespovratna sredstva po prvi put za samohrane majke preduzetnice.

- Prvi put pružamo finansijsku podršku samohranim majkama preduzetnicama! - navela je ministarka Mesarović na svom Instagram profilu.

 

 

- Novi programi Ministarstva privrede šansa su za sve naše preduzetnice, da razviju i unaprede sopstveni biznis, da ostvare svoje poslovne snove. Programi podrazumevaju bespovratna sredstva od čak 50% do 55% za žene i žene samohrane roditelje. Pomoć razvoju ženskog preduzetništva je jedan od prioriteta politike našeg predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije - navodi se u objavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading