HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE! Nakon gostovanja Stanislava Krofaka, doneli odluku u vezi Mione i Ša - ovo je narod čekao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i reper će večeras čuti sud naroda!

HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE! Nakon gostovanja Stanislava Krofaka, doneli odluku u vezi Mione i Ša - ovo je narod čekao!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je publika rijalitija "Elita" imala priliku da razgovara sa Stanislavom Krofakom Panterom u emisiji "Narod pita", koju je vodila Ivana Šopić, a samo dan kasnije, večeras, u Pinkovu zgradu na Dedinju stižu Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša.

Naime, produkcija televizije Pink se oglasila, te otkrila da će oni gostovati u emisiji "Narod pita", koju će voditi voditelj Milan Milošević.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona i Ša su gosti emisije "Narod pita" večeras

Inače, Stanislav je sinoć žestoko udario na bivšu i njenog sadašnjeg partnera.

- Na koje pitanje ti je bilo najteže da odgovaraš? Da li si znao da te je Miona blokirala, da li možeš da proveriš? - pitala je Ivana.

- Za Mionu naravno, meni je došlo da vrištim kad me pitaju za to. Da, imam samo ove fan grupe, nisam ni proveravao, niti me zanima. To je postupak od Ša, on je navodi da to radi. Ja treba da gledam njoj Instagram kao da je nisam gledao unutra. Ja ne znam zašto Ša nije skinuo majicu nijednom na bazenu, pa da vidimo da li je zgodniji - odgovorio je Pantera.

- Da li ti Miona ostala u pamćenju kao žena koja te je povredila? - pitala je Ivana.

- Ostala mi je u pamćenju kao žena koja me je povredila, nisam očekivao tako nešto od nje, mislio sam da je to sve ozbiljno. Ja sam upoznao njene roditelje i još više sam onda dobio poverenje da je ona dobra, svi su joj kulturni, ljudi rade i nije mi jasno sve to - dodao je Stanislav.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav je sinoć urnisao Mionu i Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading