SA ŠA JE NEMOGUĆE RASKINUTI, MIONI POTREBNA POMOĆ: Ne može da ga se otarasi, njegovo ponašanje preplašilo porodicu Jovanović!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je otkrila koliko je nesrećna u vezi sa Ša, ali je neizvodljivo raskinuti.

SA ŠA JE NEMOGUĆE RASKINUTI, MIONI POTREBNA POMOĆ: Ne može da ga se otarasi, njegovo ponašanje preplašilo porodicu Jovanović!

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Ša

Miona Jovanović je u sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" otkrila da gubi nade da će odnos sa Nenadom Aleksićem Ša opstati i da ne vidi budućnost sa njim. Istakla je da ih svađe sve više opterećuju i da ne može da trpi takvo stanje.

- Naše svađe su sve učestalije i stvarno ne mogu to da trpim, da li će biti dobro ja zaista ne znam. Ko si ti da iznosiš neke stvari koje ja nisam rekla, to su te pederske i funjarske fore, ja da sam želela Stanislavu nešto da kažem za stolom ja bih to rekla, ali da on meni nabacuje nešto što sam mu rekla, to je ludilo -  izjavila je Miona.

 

Kada je reč o svojoj muzičkoj karijeri, Miona je istakla da je Ša indirektno sputava u njenom izražavanju kroz muziku.

Ne brani meni niko da pevam, ali me indirektno sputava jer mi stalno govori gde da gledam, kad počnem da igram on mi govori kako mene loži rijaliti i sve. Ja sam najsrećnija kada slušam muziku. Najveća ljubav mi je muzika pa sve ostalo, meni svaki utorak presedne zbog njega - objasnila je Miona.

Miona je istakla da je situacija između nje i Ša sve gora i da ne vidi kako bi njihov odnos mogao da se popravi.

- To što sam ja rekla da nam nije dobar odnos i da nismo srećni to je istina, u nekim momentima smo srećni, ali je nama većinu vremena loše. To što pričamo i maštamo da će nam biti lepo napolju, ja ne znam šta će biti - izjavila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading