ALEKS ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE: Car ponovo čačka Maju Marinković, zbog ovih reči nastaće KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip ne može da ostane imun na bivšu devojku!

ALEKS ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE: Car ponovo čačka Maju Marinković, zbog ovih reči nastaće KARAMBOL!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Filip Car čeka ćerku sa svojom trudnom bivšom devojkom, pobednicom "Zadruge 6Aleksandrom Nikolić. Oni su nedavno raskinuli, a Aleks se iz Crikvenice preselila u Beograd, gde pazi na svoju trudnoću. 

Informacija o njihovom raskidu brzo je došla i do "Elite", a na to Maja Marinković nije mogla da ostane imuna. Ona ne krije da njeno srce i dalje pripada Filipu i da se emocije prema njemu nikad nisu ugasile. 

Izgleda da ni Filip ne može da bude imun na Maju, pa je ostavio komentar na video koji se nalazi na TikTok profilu Osmana Karića, gde Taki Marinković priča o njemu. 

- I ovaj i njegova ćerka ne skidaju mi se sa leđa, dok sam u "Zadruzi", ni napolju, na Mars da odem oni bi me spominjali - napisao je Car i uz to dodao emotikone koji plaču od smeha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Inače, Taki je prokomentarisao i svog nesuđenog zeta Filipa Cara, te otkrio šta zaista misli o njemu. Kako je Taki naveo, Filip je homoseksualac, a pozvao se na reči Careve trudne bivše.

Trebalo je da kažem u Beloj kući. Šta će meni gej zet? Aleksandra je za njega rekla da je homoseksualac. To nisam rekao ja, već njegova žena - poručio je Marinković za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTVPink, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car, Maja Marinković i Taki

Sinoć je Marko Đedović istakao da je Stanija namerno saopštila Maji informaciju kako bi došlo do tragedije. 

Ona je ušla ovde i napala Aneli i rekla da je napolju dokazano, a ne može to da nam priča, a može da loži Maju i da nam priča da je Filip Car raskinuo sa Aleksandrom, koja je u odmakloj trudnoći. Maja ima svoje odnose sa svim tim ljudima, ja neću da ložim ni Maju, ni Filipa, ni Aleksandru. Poenta je da Maja to odradi, i da se ne dao Bog dogodi nešto Aleksandri i njenom detetu, pa da Maja bude najgora i da se Stanija opere! - istakao je Marko.

Maja Marinković ima više sreće nego pameti. Poenta je bila da se meni prenese, pa ja Mileni. Nije bila poenta da se drugi deo prenese meni, ali sva sreća, pa sam ja rekao Maji. Hoće da Maja napravi neku tragediju, da bi se ona oprala, jer bi svi rekli: "Koga boli du*e za ku**arluk, vidi ovu" - rekao je Đedović.

Republika

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević i Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading