ANITI ZBOG MATORE ODUZIMAJU DETE: Tomićeva jeca na sav glas, procurila ŠOK INFORMACIJA u programu uživo!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva hladna kao led, Matora ne može da dođe sebi!

ANITI ZBOG MATORE ODUZIMAJU DETE: Tomićeva jeca na sav glas, procurila ŠOK INFORMACIJA u programu uživo!

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" doživela je novi emotivni slom i pred svojim cimerima i milionima gledalaca prolila reku suza zbog Anite Stanojlović i njenog ponašanje prema njoj. 

Naime, Matora je počela da jeca na sav glas, a onda i odbila i da odgovara na pitanje koje je postavila publika, jer kako ona kaće ne oseća se najbolje i ne želi da je svi gledaju u stanju u kom se nalazi i da ponovo plače pred cimerima. 

Nisam danas dobro, ne bih odgovarala na pitanje, neću više odgovoarati na pitanju u emisijama. Ne želim, plakaću sa strane i to je to - rekla je Matora.

Voditeljka Maša Mihailović upitala je Anđela Rankovića da li smatra da je njegov odnos sa Anitom uticao na Matorino trenutno stanje. 

- Nekim delom smo sigurno mi razlog, i moj i Anitin odnos - poručio je Anđelo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora

Sama bira kako će da učestvuje i to je na njoj, ona mene ne zanima. Ne pogađa me njeno stanje - dodala je Anita.

Matora ima osećaj da je ona uvek kriva, a mnogi je napdaju kao da je ona uradila nešto loše, a mnogi joj govore za neku prošlost, pa svi govore kako ona napada tuđu sreću, i pogodilo je to što vređaju njene roditelje. Jovani smeta to što je Anitina majka uzimala pare od nje, a sada vređa njene roditelj, i umesto da je Anita brani, ona je ponižava - otkrio je Đedović. 

Matoru više zanima šta je sa Aleksejom nego Anitu. Njena mama priča kako će zbog Matore da joj oduzmu dete, a Anita je ćutala - umešala se Žana, a onda joj je Anita odbrusila:

Ja njih nisam ni slušala, a ovo što Žana priča je jako ružno. Mene ne zanima ničije mišljenje, gledam sebe i to je to - dodala je Stanojlovićeva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Žana Đorđević i Anita Stanojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading