KUKU ZOLA, ŠTA NAPRAVI OD SEBE? Izobličilo mu se telo i oklembesio stomak - ovako GADAN nikad nije bio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgolićena slika Lazara Čolića kruži internetom!

KUKU ZOLA, ŠTA NAPRAVI OD SEBE? Izobličilo mu se telo i oklembesio stomak - ovako GADAN nikad nije bio! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičarka "EliteMiljana Kulić sinoć je tokom, a i nakon emisije "Nominacije" maltretirala svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Kulićeva ga je cele noći polivala čime je stigla - vodom, jogurtom, kečapom... Zbog njenog bahatog ponašanja, voditeljka Ivana Šopić je napustila emisiju pre nego što se i završila, a ona je nastavila da urniše Zolu.

Kako se nije smirivala, obezbeđenje je ušlo u kuću i odvelo Zolu u zatvor kako bi mogao da se odmori, što je njega oduševilo, a Kulićevu iznerviralo žestoko.

Dok je Čolić boravio u zatvoru u jednom trenutku se skinuo i pokazao svoje gole telo, a prizor je iznenadio mnoge, pa su slike munjevitom brzinom počele da se šire po društvenim mrežama i komentarišu. Naime, svima je privuklo pažnju koliko se Zola udebljao i zapostavio svoj fizički izgled.

Kad se prvi put pojavio pred kamerama u Šimanovcima on ni najmanje nije izgledao ovako, a kako se piše na internetu, iz sezone u sezonu je sve deblji i sve manje vodi računa o sebi i svom telu, pa je ljudima i tužno što je sebi dopustio da se zapostavi i unakazi svoj fizički izgled. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lazar Čolić Zola nekad

Miljana i on su tokom ranijih sezona i pričali da se uvek ugoje kad su u vezi i borave van rijalitija jer vole da uživaju u brzoj hrani i alkoholnim pićima, međutim Miljana je svoj višak rešila operacijom želuca, dok Zola po svemu sudeći sve gore izgleda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cilka

10.12.2023 14:41

Hocete da kazete da je pre bio zgodan? Grizli