NOVE INFORMACIJE O ALEKSANDRI NIKOLIĆ ISPLIVALI: Evo šta radi tokom TRUDNOĆE, pojavio se snimak na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala šta jede tokom trudnoće!

NOVE INFORMACIJE O ALEKSANDRI NIKOLIĆ ISPLIVALI: Evo šta radi tokom TRUDNOĆE, pojavio se snimak na društvenim mrežama!

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Aleksandra Nikolić, poznata starleta i pobednica šeste sezone popularnog rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je izazvala veliku pažnju. Naime, Aleksandra je uživala u velikoj porciji pice, što je njenim pratiocima bilo veoma simpatično.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksnadra Nikolić

 

Podsetimo, Aleksandra je trenutno u drugom stanju i sa nestrpljenjem očekuje dolazak svoje bebe. Trudnoća je posebno vreme za svaku ženu, a često sa sobom donosi i promene u apetitu. Verovatno je da se Aleksandrin apetit povećao zbog bebe koju čeka, što je sasvim normalno i očekivano.

Pica je omiljena hrana mnogih, a posebno je privlačna zbog svoje raznovrsnosti i mogućnosti da se svako može prilagoditi svom ukusu. Aleksandra je očigledno odlučila da se prepusti svojim željama i uživa u ukusnoj pici.

Foto: Instagram.com

Aleksnadra Nikolić Instagram

 

Ova objava je izazvala brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, gde su Aleksandri poželeli sve najbolje u njenoj trudnoći. Mnogi su istakli da je važno da se trudnice osećaju srećno i zadovoljno, a ako to znači uživanje u pici, onda neka bude tako!

Aleksandra Nikolić je poznata po svom učešću u “Zadruzi”, gde je pokazala svoju snažnu ličnost i osvojila srca mnogih gledalaca. Njena trudnoća je još jedno poglavlje u njenom životu koje sa nestrpljenjem očekujemo da pratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

23.11.2023 14:52

Aca je bog......zelim joj da dobiĵe zdravu i lepu devojcicu sa momkom kaji joj je najveca ljubav.