MALO MU JEDNA, PA U DANU ORGIJAO SA NJIH DVE! Janjuš bio intiman sa MAJINOM dugaricom, pa sa ANELI! Svi BRUJE o ovome!

Autor:

Zadruga

14.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević ponovo zaboravio na ženu Enu, pa se prepustio strastima.

MALO MU JEDNA, PA U DANU ORGIJAO SA NJIH DVE! Janjuš bio intiman sa MAJINOM dugaricom, pa sa ANELI! Svi BRUJE o ovome!

Foto: ATA Imges

Marko Janjuševic Janjuš za jedno veče imao s*ksualne odnose sa Slađom Lazić i Aneli Ahmić što se nikako neće dopasti njegovoj ženi Eni. Nakon što je odradio šta je naumio, on je saopštio obema da nije ni sa jednom u vezi, te da su se samo malo družili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Slađa Lazić

Naime, nakon što mu je Ena prešla preko svih prevara sa Majom Marinković i dala mu drugu šansu za brak, on je ovoga puta napravio nepopravljivu štetu. Iako se, kako je sam izjavio, trudio da ne prevari ženu, on je sada bio intiman sa čak dve starlete istoga dana. Prvo je na videlo izašao s*ks sa Slađom, koja je inače drugarica Maje Marinković, a potom i sa Aneli sa kojom je odavno blizak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

- Što se sada foliraš, što ne kažeš da smo danas imali odnose? Da smo imali s*ks. Što se plašiš, ustvari koga se plašiš? Maja mi jeste drugarica, ali neka zna da smo bili intimni - rekla je Slađa, pa svojom izjavom sve šokirala, dok se Janjuš pravdao kako to nije istina:

 

- Da li si ti normalna, zašto pričaš sve ovo? Neću da se zna. Molim te dozovi se pameti - govorio joj je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

Nakon emisije ,"Gledanje snimaka" i rasprave sa Slađom gde se saznalo da su toga dana imali s*ks, Janjuš je legao kod Aneli Ahmić u krevet, gde su popričali o svom odnosu, a on joj je govorio najlepše stvari, pa kad je namamio imao je i sa njom odnose.

- Ti si ozbiljna glava. Dođi malo lezi ovde kod mene da popričamo malo pred spavanje, da se malo mazimo i pipkamo - rekao je Janjuš otvoreno se nudeći Aneli koja njemu nikako ne može da odoli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

- Znaš da ne mogu da ti odolim, i da imam emocije prema tebi - rekla je Ahmićeva, a onda su se rasplamsale strasti. Aneli i Janjuš su iste noći u sitne sate završili ispod pokrivača. Janjuš je ovoga puta oborio sopstveni rekord, jer je imao odnose sa dve devojke istoga dana. Ujutru, kad se probudio, pravio se kao da se ništa nije dogodilo. I dok ga je Lepi Mića pitao da li je sada sa Aneli u vezi, on je rekao da se samo druže.

- Pa šta ću, brate, kad me žene vole. Videli ste da sam se trudio i odbijao ih, ali one upornije od mene. Nisam ni sa kim u vezi, samo se družimo i češkamo - rekao je Janjuš kroz smeh.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

Kako će na sve ovo reagovati njegova žena Ena, ostaje nam da vidimo, budući da se nije javljala na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading