MILJANA PREKLINJE PRODUKCIJU DA SE VRATI U ZADRUGU: Prokockala sve pare u kazinu, traži SPAS u rijalitiju!

Autor: P. R.

Zadruga

23.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva preklinje da se vrati na imanje u Šimanovcima!

MILJANA PREKLINJE PRODUKCIJU DA SE VRATI U ZADRUGU: Prokockala sve pare u kazinu, traži SPAS u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima. Međutim, kako navode mediji, Nišlijka neprekidno kontaktira produkciju i moli za povratak u Belu kuću da bi joj oprostili dug od vrtoglavih 100.000 evra.

- Miljana je postala potpuno neuračunljiva. Prokockala je i ono malo novca što je imala, a sad je osim produkciji dužna i Bogu i narodu - započeo je izvor blizak Kulićima, pa otkrio koji je razlog ovakvog Miljaninog ponašanja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

- Ta suma novca koju mora da stvori kako bi otplatila dugove izaziva vrtoglavice. Imala je za cilj da u kazinu povrati sve izgubljeno, ali situacija nije išla u njenu korist, tako da nije ni najmanje profitirala, već naprotiv - otkrio je sagovornik za Alo, pa priznao da je Miljanina jedina prava namera povratak u rijaliti:

- Shvatila je da je najlakši i najbolji način zarade boravak u rijalitiju i u tu svrhu je napravila medijsku priču od izmišljene situacije. U javnost je iznela jednu veliku neistinu. Ispričala je da ju je Bebica pretukao samo da bi skrenula pažnju na sebe i produkciji promenila mišljenje - otkriva izvor upućen u priču.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading