ZVEZDAN IMA NOVI OSIP! Ljubavnica ga kupala vlažnim maramica, primetila fleke u obliku ŠAPA: Dobio HERPES od Maje (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.05.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Zvezdan su ponovo uspeli da zgroze milionski auditorijum, a svi se pitaju da li je dobio polnu bolest ili je ovo posledica nekupanja!

ZVEZDAN IMA NOVI OSIP! Ljubavnica ga kupala vlažnim maramica, primetila fleke u obliku ŠAPA: Dobio HERPES od Maje (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/

Anđela i Zvezdan

Zvezdan Slavnić mesecima unazad šokira publiku svojim "kupanjem" vlažnim maramica. Otkad je raskinio sa Majom Marinković i pomirio sa Anđelom Đuričić, ovaj posao je preuzela Crnogorka. Dok ga je rano jutros čistila vlažnim maramicama, Anđela je primetila da Zvezdan ima novi osip. Inače, Maja je sama pre nekoliko dana priznala da ima herpes, a tokom jedne od svađa sa njom, Anđela je istakla da će morati da ode na ginekološki pregled, kako bi proverila da joj Slavnić nešto nije preneo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/

Anđela čisti Zvezdana vlažnim maramicama

- Imaš fleke dole. Znaš kakve su, nisu kao one na leđima, ne mogu da ti objasnim, dole, kao šapa, u krug ovako sve... To su ti neke nove što su izašle, kao šapa izgleda - šokirala se Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/

Anđela čisti Zvezdana vlažnim maramicama

Publika se ponovo zgrozila, a komentari na društvenoj mreži Instagram su se samo nizali. "Da nije dobio herpes od Maje?", "Herpes od Maje dobio", "Ne kapiram, ko se ovako kupa, šta je ovo?", "Čovek se ne kupa, kupku ne koristi, Džehva ga juče isprozivala, najlakše po Maji", "Lik se ne kupa i onda se čude šapama po telu, mozak im se osušio od nekupanja", "Ma kakav herpes, to boli kao đavo, to je šuga šugava", "Fuj", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
….

17.05.2023 11:09

Nije tacno ne brise ga maramicama vec ga maze kremom jer ima neki osip po telu

Sa

17.05.2023 12:00

Ovo je za lečenje! Ne verujem da čovek ne želi da se tušira. On se osuo od prljavštine i nekupanja, osuo se i od prekomerne upotrebe vlažnih maramica koje ne mogu zameniti vodu i sapun, kupku,šampon.,Zvezdan se nenormalno znoji, presvlači majice po nekoliko puta i oblači iste kad se osuše. Lekovi i hrana se isparuju kroz znoj koji neugodno miriše i zato se on stalno trlja maramicama. Ali, pod tuš on ne ide. Strašno. Možda je neka trauma u pitanju?