NEVEROVATAN OBRT: Milena Kačavenda tražila pravdu za prevarenu Anđelu, na Anu besna kao ris, odlučila da je strogo kazni!

Autor:

Zadruga

20.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda više ne podržava Anine postupke u Zadruzi 6!

NEVEROVATAN OBRT: Milena Kačavenda tražila pravdu za prevarenu Anđelu, na Anu besna kao ris, odlučila da je strogo kazni!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

Svi su željno iščekivali komentar kume Ane Ćurčić na najnovija dešavanja u Zadruzi 6, odnosno se*s Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a Milena Kačavenda je tim povodom odlučila da drži lajv na svom Instagram profilu, kako bi sve objasnila iz svog ugla:

- Konačno se malo zavukalo, desilo se nešto, i ja sam palila i gasila, jer je već postalo dosadno. Konačno ćemo pratiti dešavanja, Anđela je dovoljno glupa i mlada, Anđela je sada još jedna ostavljena žena - prokomentarisala je Milena, pa se osvrnula na drugu temu.

Milena je strogo osudila svoju prijateljicu i kumu, Anu, zbog razgovora sa Zvezdanom, pa otkrila zašto nije poslala ni čestitku:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Bilo je pitanje i vezano za razgovor Ane i Zvezdana. Ne daje nikakav primer ženama, i dalje manipuliše njom. Ja neću da joj pošaljem čestitku, neće ni deca, nisu bila u Beogradu. Jedno veče se iskreštala i opet stala sa ovim neokupanim odronom ljudskim da sat vremena pričaju - rekla je kuma u svom lajvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading