TEK ĆE PADATI GLAVE! Otkrivena strogo čuvana TAJNA Zadruge 6, Car ovu AFERU neće oprostiti Aleks! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio sve informacije nakon napuštanja "Zadruge"

TEK ĆE PADATI GLAVE! Otkrivena strogo čuvana TAJNA Zadruge 6, Car ovu AFERU neće oprostiti Aleks! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Afera "Čokoladica", koja se dogodila nedugo nakon početka "Zadruge 6", ponovo drma Belu kuću. Podsetimo, tada je Aleksandra Nikolić preko Milice Veselinović dala čokoladicu Bilalu Brajloviću, kako bi zakopala ratne sekire sa njim i kako ne bi pljuvao Dejana Dragojevića i nju. 

Poslednjih nekoliko dana isplivavaju novi detalji. zbog čega u "Zadruzi" vlada pravo ratno stanje. Bilal je bacio rovca Filipu Caru da tu postoji mnogo više, kao i da će Milica otkriti sve što joj je Aleks pričala ispod jorgana dok su bile drugarice. Tenzija je dostigla vrhunac sinoć, kad su se Car i Bilal potukli u emisiji "Pretres nedelje" zbog ovoga.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Bilal Brajlović i Filip Car

Tajnu koju Milica i Bilal žele da otkriju ispričao je bivši zadrugar Aleksandar Sauer gostujući u emisiji "Pitam za druga". On je tada otkrio da mu je Milica bez bubice priznala ono što je Aleks njoj rekla o Bilalu.

- Razgovarao si sa Milicom, bio si blizak sa njom poslednjih mesec dana, ona ti je rekla svašta nešto - rekao je Panda.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Aleksandar Sauer

- Opšte je poznato da Milica ne voli Aleksandru, kao ni ona nju. To je bilo lažno prijateljstvo. E, sad, ako se sećate te afere "Čokoladica", koja je bila na početku, kada je Bilal vređao Aleksandru i Dejana, konstantno ustajao i svakakve stvari govorio, ja sam taj koji je ustao i izjavio da je tu čokoladicu Aleksandra dala Milici, da bi Milica tajno dala u garderoberu Bilalu i kaže da je to od Aleksandre. Tada smo svi znali da je to čokoladica pomirenja, da je to bilo da zakopaju ratne sekire - započeo je Aleksandar, pa nastavio:

Republika

Foto: Nikola Mutić, Dragan Kadic

Bilal Brajlović i Aleksandra Nikolić

Ali, Milica je meni svašta nešto ispričala, pošto je bila puna gneva jer je Car završio sa Aleksandrom, a ne sa njom. Pa i ona malo da ocrni svoju drugaricu, sedeli smo na njenom krevetu, sklonila je bubicu onako, sakrila. Verovatno zato i nije izašao taj klip, nije se čulo. Zapravo, niste ni znali, ta čokoladica je i te kako bila upućena Bilalu, ali ne zbog nekog primirja i spuštanja lopte, već se Bilal sviđao Aleksandri. To mi je Milica rekla. Aleks ga je od samog početka simpatisala, ali je imala emocije prema Dejanu. Kako su emocije jenjavale, Bilal joj se više sviđao. Oni su i dobijali pitanja kao gledaju se Bilal i Aleksandra. Oni su sve to negirali - nastavlja Sauer.

- Onda je ušao Filip i ta priča je otišla u zaborav. Poenta je da se on njoj i te kako dopao. Mislim da se i te kako i dalje dopada. Milica mi je isto rekla, pitala me je da li sam primetio Aleksandrinu reakciju kad se Bilal vratio. Ja nisam ni gledao, sedeo sam garnituri. Rekao sam da nisam, da mi opiše. On se rukovao sa svima, došao je kod Aleks i posebno je rekao: "Zdravo". Ona se sva uzvrtela i posle rekla Milici: "Jao, jesi videla kako je ušao, pretrnula sam kad sam videla da je on". Sva se usplahilira - ispričao je bivši zadrugar. 

Republika

Foto: RED TV Printscreen

Aleksandar Sauer

- Kako bi Car reagovao (da sazna)? - pitao je Panda.

- On bi poludeo, on je sujetan i ljubomoran - istakao je Sauer.

Sauerovo izlaganje na ovu temu možete pogledati u snimku ispod ovog teksta na 1:32:46.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading