MRAČNA PROŠLOST MILJANE POPOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Bila animir dama Albancima, navodila ih da bacaju pare na nju? (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Popović krije od javnosti njenu prošlost!

MRAČNA PROŠLOST MILJANE POPOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Bila animir dama Albancima, navodila ih da bacaju pare na nju? (FOTO)

Foto: ATA Images, Pixabay

Zadrugarka Miljana Popović predstavila se kao fina devojka u rijalitiju ,,Zadruga 6", a pre ulaska tvrdila je da se bavi glumom. Međutim, ako je suditi po prepiskama koje su se pojavile u medijima, ona je neke ozbiljne uloge već odigrala i to u Švedskoj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Popović Zadruga 6

 

Kako izvor za medije tvrdi, Popovićeva je sa prijateljicom radila kao animir dama kod kosovskih Albanaca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Popović i Zvezdan Slavnić

 

- Te ilegalne kazine drži jedna porodica, otac i sin su glavni. Njihov posao je bio da igrače masiraju tokom mečeva, da ih opuste, kakob i što više para trošili, a u pauzama su bile dilerke, odnosno delile su karte. Biles u tu i animir dame i domaćice po potrebi. Poenta posla je da navuku igrače da zbog njih tamo dolaze. Atraktivne devojek iz Srbije su uvek dobar mamac za ljude sa Kosova i iz Albanije. Postoji prepiska sa prijateljicom kojoj je, pre nego što su se posvađale, Miljana rekla da nju muškarci i ljubav ne interesuju, samo lova. Kako čujem, posle nekoliko meseci su ih oterali odande, što bi se reklo, gole i bose, jer nisu igrale po pravilima. Mislile su da mogu da se zezaju. Svašta se priča za Miljanu, ali to nem ogu da tvrdim - govori izbor za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading