BILAL IZ "ZADRUGE" PRAVO NA HITNU OPERACIJU: Brajlović u teškom stanju, produkcija donela odluku - isplivali svi detalji (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.12.2022

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Bilal Brajlović mora na hitnu operaciju zbog teške povrede noge.

BILAL IZ "ZADRUGE" PRAVO NA HITNU OPERACIJU: Brajlović u teškom stanju, produkcija donela odluku - isplivali svi detalji (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović

Bilal Brajlović je izveden iz "Zadruge" jer je polomio butnu kost, a njemu su nedavno stavili i gips. Produkcija ga je odmah izvela napolje, povreda mu je sanirana, a zadrugar je trpeo ogromne bolove, pa je odlučeno da se pošalje u bolnicu na dalje analize.

Naime, kako se saznaje, Bilal se sada nalazi u zasebnoj sobi u bolnici, koju čuva obezbeđenje, kako bi bio izolovan od drugih ljudi i pogleda. Lekari su analizama utvrdili da je neophodna operacija butne kosti.

Brajlović će, kako je odlučeno, biti operisan sutra ujutru, piše Srbija Danas.

Podsetimo, Bilala Brajlovića je zadesila nesreća kada je trčao u prodavnicu, te mu je noga završila u gipsu. Brajlovića je obezbeđenje iz bolnice vratilo u kolicima u Belu kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading