NALAZIO SAM KOSU OD POKOJNIKA: Kristijan Golubović ubeđen da je na njega bačena CRNA MAGIJA, pa otkrio gde je našao VUDU lutku!

Autor:

Zadruga

20.02.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović smatra da je na njega bačena magija.

NALAZIO SAM KOSU OD POKOJNIKA: Kristijan Golubović ubeđen da je na njega bačena CRNA MAGIJA, pa otkrio gde je našao VUDU lutku!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović i njegova izabranica Kristina Spalević trenutno prolaze kroz jako težak preiod jer je najpre Kristina imala spontani pobačaj, a potom je završila u bolnici zbog sepse.

Republika

Foto: Printskrin: Red TV

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Iako na svu sreću nije došlo do ozbiljnijih problema i fatalnih ishoda, bivši zadrugar tvrdi da je na njega bačena magija.

Republika

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Riba jedna me uhodi ko zna koliko. Vidi da nema šansu, ali ne odustaje. Da bih jednom saznao, pa potom i video da mi je likuša napravila vudu lutku, sa mojim likom! Šokirao sam se. I još 8 onih nekih igli ili šta su bili su probodeni kroz tu glinenu lutku. A u tom periodu ja kao sve super, a osećam se kao da imam 80 godina, sve mi je bilo teško. Ko zna šta je htela, da me ubije, otkud znam. To je patologija. Rekli su mi da mi je rađena magija, vlaška i ne znam koja sve ne - ispričao je Kristijan za Svet i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Nalazio sam na svojoj garderobi kosu od pokojnika, neke konce, dlake od životinja. Retko koju magiju sam izbegao. Sredovečne žene mi postaju admini na društvenim mrežama, pa počnu da me muvaju i kad vide da ništa neće biti od toga, počnu da me hejtuju, predstavljaju kao lošeg, onda vam na nos izađe svaka usluga koju su uradile, a same su to želele, a niko im nije tražio. Čim im ne daš da uđu u srž života. Imam ogroman problem sa mentalno poremećenim ženama. Zaslužili su davno da ih pobijem, ali pošto je drugo vreme došlo, okrećem sve na sprdnju i zezam se sa njima - završio je Kristijan, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading