OTKRIVENO DA LI JE MARKO MILJKOVIĆ IMAO ORUŽJE KOD SEBE: Procurili detalji iz KRIVIČNE PRIJAVE, zbog ovoga je ALARMIRANA policija!

Autor:

Zabava

15.05.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji šokantnog incidenta Marka Miljkovića u Beogradu.

OTKRIVENO DA LI JE MARKO MILJKOVIĆ IMAO ORUŽJE KOD SEBE: Procurili detalji iz KRIVIČNE PRIJAVE, zbog ovoga je ALARMIRANA policija!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković je danas priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira, kao i zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Prema našim zakonima, za ove prekršaje preti mu kazna zatvora od šest meseci do dve godine, a sud će odlučiti da li će mu biti određen pritvor do 30 dana.

Policiju je pozvala J.J., stanarka iste zgrade u kojoj živi i Marko Miljković, tvrdeći da joj je on lupao na vrata, bacao jaja na terasu i oštetio fasadu zgrade. Nakon toga se javio i Markov komšija A.M., koji je potvrdio da je Miljković galamio i pretio stanarima u zgradi, kao i u dvorištu. Nakon dolaska policije, Miljković je zatečen u pijanom stanju, ali bez oružja, te je prevezen u "Dr Laza Lazarević" kolima Hitne pomoći.

Republika

Foto: Republika.rs

Marko Miljković

 

Zbog narušavanja javnog reda i mira, kao i pretnji komšiji i policajcima, Marku Miljkoviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Naš izvor blizak istrazi otkriva da je Miljković, koji je bio pijan, u pritvorskoj sobi vređao i pretio policajcima, čak pokušavajući da udari jednog od njih, ali je sprečen u tome.

Policiju je, u ponedeljak oko 15 sati, pozvala J.J. koja živi u zgradi gde i Marko Miljković.

 

- Ona je tvrdila da joj on lupa na vrata, da joj je na terasu bacao jaja i da je oštetio fasadu zgrade. Ne zadugo policiji se javio i Markov komšija A.M. koji je rekao da Miljković galami i preti stanarima u zgradi, ali i u dvorištu. Policija ga je zatekla u stanu u pijanom stanju. Nije imao oružje - kaže izvor blizak istrazi, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

18.05.2024 21:34

Ovaj seljačić treba da se vrati kućiu Brus. A ova romkinja Luna u Zemun u ciganske rupe odakle je i došla.